Najbolj zvesti navijači Tine Maze s Črne na Koroškem

Sanjsko sezono Tine Maze, ki jo je zaznamovalo neverjetnih 11 zmag, 24 zmagovalnih stopničk, zlato in dve srebrni medalji na SP, so z največjim navdušenjem zagotovo spremljali ravno v njenem domačem kraju.

Najbolj zvesti navijači Tine Maze s Črne na Koroškem (foto: Goran Antley) Goran Antley
21. 3. 2013

In prav iz Črne na Koroškem prihajo tudi njeni najbolj vneti navijači, med katerimi so tudi Tinin prvi trener Blaž Jelen in njeni učitelji v osnovni šoli.

Ker se je s črnjanskimi navijači na poti v švicarski Lenzerheide, prizorišče Tinine zadnje zmagoslavne etape njene fenomenalne sezone, družil in z njimi potoval tudi fotograf Goran Antley, si na tem mestu lahko ogledaš foto utrinke izjemnega vzdušja in neverjetne srčnosti navijačev Fan cluba Črna na Koroškem.

A čeravno klub, ki ga vodi Aleš Tomše, šteje le okoli 30 članov, so ti Tini toliko bolj lojalni. Vsak od njih si letno v živo ogleda vsaj deset večjih tekem.

Nikakršno presenečenje bi torej ne smelo biti, da pisana druščina z naše fotogalerije nikakor ni želela zamuditi še zadnjega, tokrat veleslalomskega zmagoslavja v Lenzerheideju, kjer je Tina Maze z vsemi častmi sprejela tudi zasluženi smučarski gral - veliki kristalni globus.