Najbolj vroč spremljevalec za na plažo ta hip

Zagorela koža, veterc v laseh, hudi tipčki in popolna sprostitev. Rabiš sploh še kaj?! Ja, to je tisto, kar bo dalo tvojemu uživanju na plaži piko na i.

Najbolj vroč spremljevalec za na plažo ta hip (foto: shutterstock) shutterstock
26. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Aplikacija goFlow, ki te poveže tudi s hudimi tipčki

Aplikacija goFlow ti omogoča da se na počitnicah povežeš s prijatelji in celo nekaterimi zvezdniki. Je zabavna, hitra in priročna aplikacija, za vse ki na počitnicah iščete aktivnosti in zabavo. Na voljo je za surfanje, snežne športe, veslanje, kolesarjenje, potapljanje, čolnarjenje, golf, rolkanje in celo kajtanje. Ustvari si profil in nato deli svojo lokacijo, pogoje, fotografije in zgodbe zasebno, ali s celim svetom preko Facebooka, Twitterja in Instagrama. GoFlow je preprost način za izmenjavo hudih lokacij in spoznavanje novih ali preprosto za to, da si v stiku z najnovejšimi pogoji in razmerami, kadar si na počitnicah.

Brezplačno si jo prenesi tukaj:

GoFlow iphone

GoFlow android

Vroči kosmatinec in poletni "čof čof"

S psom je lahko na plaži zelo zabavno in najbrž se strinjaš, veliko bolj aktivno, kot če bi bila sama. A velikokrat se zgodi, da naši najboljši prijatlji na plažah niso dobrodošli.

Zato smo poiskali Slovenske plaže, kjer bosta lahko oba s kosmatincem brezskrbno čofotala.

Poleg pasje plaže v Izoli (pri Delamarisu), si s psom lahko tudi na območju pod Belvederjem. Psi se sicer lahko kopajo tudi tam, kjer kopanje psov ni z znakom izrecno prepovedano, na primer od plaže pod Belvederjem do Belih skal, na Belih skalah, Debelem rtiču, na plaži za punto v Piranu, na divji plaži v Strunjanu, delu plaže v Fiesi, v Seči in seveda "na skalah" med Koprom in Izolo, kjer je urejeno tudi sprehajališče.

Vroči napihljivi flamingo in hud telefon

Plažni hit med napihljivimi blazinami je tudi letos roza flamingo. Ok, pridružila sta se mu še krof in samorog ;)
Zato ne zamudi nove vroče Telemachove akcije, ki ti po super ugodnih cenah prinaša kar štiri telefone! Naroči svojega preko spleta in si zagotovi še posebno poletno presenečenje.

POHITI! Če boš med prvimi 500 novimi naročniki, ki bodo v akcijskem obdobju preko spleta sklenili naročniško razmerje za paket ŠE VEČ ali NAJVEČ prejmeš tudi napihljivo presenečenje.

Ne pozabi ga vzeti s seboj na morje, saj je to najbolj vroči spremljevalec za na plažo ta hip! ;)

Več informacij poišči TUKAJ

Vroči slamnati klobuk za modno senčnost

Ne le koža in oči, tudi tvoji lasje si v sončni pripeki želijo (in zaslužijo) posebno zaščito. Slamnati klobuk je zato kos ki ga letos nikakor ne smeš pozabiti doma, saj boš z njim vrhunsko zaščitila svoje lase pred sončno pripeko. Tistim, ki v modno dogajanje redno prilivajo sveže ideje in trende, pa je jasno tudi, da slamnati klobuk še zdaleč ni samo za na plažo. Ni greh nositi slamnatega klobuka po dnevnih opravkih, za v službo ali samo na sprehodu, medtem ko se razvajaš z najboljšim sladoledom v mestu.