Najbolj nore zabave letošnjega poletja!

Dobra družba, koncerti na prostem in odlična glasba so zagotovo mamljivi razlogi za nakup ene izmed festivalskih vstopnic. Seveda pa nikar ne pozabi na festivalsko opravo!

15. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Poletje je zagotovo najboljši čas zabav na prostem. Na toplo sonce ali pod zvezdno nebo se tako preselijo tudi glasbeni festivali. Glasba zagotovo tista, ki nas osrečuje, povezuje in telo prežame s prav posebnimi občutki. Še nimaš ideje, kje bi preživela to poletje? Potem je izbor najboljši evropskih festivalov elektronske glasbe, kot nalašč zate. Nepozabno festivalsko sezono 2016 pa ti lahko pričara tudi udobno popotovanje z Renaultovima Crossoverjema.

Festival Croatia music adventures 2016

Druga sezona projekta Croatia Music Adventures se bo letos 28. in 29. julija dogajala na kar petih odrih! Na plaži Banje v Dubrovniku, ki velja za eno najlepših na hrvaškem, bodo to poletje gostili svetovno priznane DJ-je. V dveh dneh se bo predstavilo deset DJ-jev, med njimi pa tudi Clean bandid DJ set in Sigma. Pri slednjem gre za priljubljen britanski drum & bass dvojec, ki ga tvorita Cameron Edward sin Joe Lenzie.

Naj te odnese pustolovski duh

Ko se združijo želja po novih doživetjih, dobri glasbi in udobju se na največje evropske festivale elektronske glasbe odpraviš z Renault Capturjem in Kadjarom.

Atraktivna sončna plaža Banje se nahaja v bližini centra starega dela mesta Dubrovnik. Svoje crossoverje boste tako morali pustiti na parkirnem prostoru v bližini mestnega obzidja. Kam na doživetje na štirih kolesih, pa boste ugotovili na sami plaži, ki ob pogledu na stari del Dubrovnika odkriva pogled na otok Lokrum. Slednji je priljubljena izletniška točka. Raziščite ta edinstven otok z Renault Capturjem in Kadjarom. Navdušil vas bo s floro in favno, pa tudi z nenavadno legendo, ki je povezana s tem prečudovitim otokom.

Se želiš vsak dan prepustiti navdušenju nad avanturami?

Vstopi v svet vozil Renault Kadjar in Captur! Avtomobila sta kot naročena zate in tvojo družbo, ko se vam med festivalom zahoče videti in doživeti čudovito naravo ter zanimive kraje tuje države. Ta vsestranska crossoverja ti namreč zagotavlja enako mero udobja tako na cesti kot na manj utrjenih poteh.

  • Renault Kadjar te bo naravnost osvojil s svojim neustrašnim videzom, kompaktnim ogrodjem, večjo oddaljenostjo od tal, sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter 4-kolesnim (4WD) ali 2-kolesnim (2WD) pogonom, s čimer uteleša duh mestnega terenca.
  • Tudi Renault Capture bo zadostil vsem vašim potrebam. Njegov značaj in trpežnost športnega terenca, funkcionalnost enoprostorca in užitek v vožnji kot pri limuzini, pa bodo tebi in tvoji družbi pričarala nepozabno festivalsko poletje 2016!

Več o obeh super Renaultovih Crossoverjih preberi TUKAJ.