Najbolj fer kulinarična izkušnja na slovenskih ulicah

Jutri bo središče Ljubljane zaživelo v obleki nove kulinarične izkušnje imenovane Fer fud! Od 11. ure naprej na ljubljanski tržnici blizu Mesarskega mosta. Na voljo bo slasten menu: kranjski pastirci, poletna župca mediteranka, šugolenta s kozicami in malinčica – jogurtova strnjenka z malinami. Fini grižljaji bodo na voljo po fer ceni - z inovativnim plačilom po želji ali s #FerFud objavo na Facebooku in Twitterju. Ker pa je prav, da se pri tem ustvarja dobro tudi za druge, bodo vsi FerFud prihodki namenjeni v dobrodelne namene.

10. 6. 2015

Mlad, perspektiven chef Mitja Horvat se namreč skupaj s svojo 'desno roko' Janezom Karlinom podaja na veliko kulinarično avanturo po Sloveniji. S tem uresničuje svoje sanje – presenetiti ljudi s slovenskimi tradicionalnimi jedmi na urban način. Pod mentorstvom mojstra Luke Jezerška in s podporo Hoferjevih kakovostnih sestavin bodo fini grižljaji na voljo po fer ceni – z inovativnim plačilom po želji ali s #FerFud objavo na Facebooku in Twitterju. Ker pa je prav, da se pri tem ustvarja dobro tudi za druge, bodo vsi FerFud prihodki namenjeni v dobrodelne namene.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri