NAGRAJUJEMO: Oceni svojega izvajalca lepotnih storitev!

Pošteno smo že zakorakali v veseli december, čas obdarovanj in nakupov. Najbrž ste si že naredile cel seznam koga in kako boste letos razveselile z darili. Kaj pa tisti, ki niso v tvojem ožjem krogu družine in prijateljev pa vseeno vse leto skrbijo zate? Podari svojemu priljubljenemu frizerju, kozmetičarki ali drugem izvajalcu lepotnih storitev najboljšo oceno in osvoji čudovita darila! Portal VseStoritve.com vam omogoča, da obdarujete in razveselite tudi njih!

 

 

7. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

 Saj veš. Ko gre za lepotne storitve, si ženske želimo le najboljše. Naš frizer, maser ali kozmetičarka morajo biti prijazni, pripravljeni poslušati naše želje ter nam ponuditi strokovno svetovanje in storitev. Zakaj jih torej nebi nagradile z odlično oceno in priporočilom?

                    

Kje in kako oddati oceno?

Pravi naslov so VseStoritve.com, saj tukaj izvajalce lepotnih storitev ocenjujejo in priporočajo njihovi uporabniki. K sodelovanju torej vabimo tudi tebe. Oddaj dobro oceno in pomagaj svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti. Tebe pa čakajo lepe in uporabne nagrade! Minuli mesec je žreb odločil, da čudovit darilni paket prejme Suzana S. iz Celja*, na koncu veselega decembra pa boš morda izžrebana prav ti! Zato nikar ne odlašaj in glasujete za svojega priljubljenega izvajalca tukaj.

*(nagrajenka je bila objavljena tudi na Facebook strani VseStoritve)

           

Priljubljen izvajalec

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralk in bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni. Vsi, ki sodelujete in oddate mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev sodelujete v nagradni igri, nagrade pa so žrebane mesečno. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

              

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri