Nagrajenke akcije z Urško Hrovat na čelu navdušene nad smučmi Elan Delight!

Štiri nagrajenke, ki so slavile v naši akciji Smučaj z Urško Hrovat in osvoji vrhunske smuči Elan Delight, so dočakale svoj nepozabni smučarski dan.

4. 3. 2016 | Promocijsko sporočilo

V družbi naše uspešne smučarke Urške Hrovat so preživele super dan na Krvavcu, kjer so dekleta preizkusila vrhunsko žensko linijo smuči za sezono 2016/17 Elan Delight prime ter Insomnia 4D.

Po Krvavcu so Kristina, Anja, Tajda in Alja (nagrajenka Petra je žal zbolela) megli navkljub veselo vijugale vsaka s svojo brezplačno dnevno smučarsko vozovnico, iz prve roke so dobile neprecenljive nasvete naše nekdanje zvezdnice svetovnega pokala, prejele so super paket Elanovih izdelkov (žensko pleteno kapo, vazelin za ustnice in buf) in se na koncu okrepčale z okusnim obrokom. Krvavec je namreč tudi v letošnji sezoni začel poglobljeno sodelovati s Kulinariko Jezeršek.

V hotelu Krvavec so tako v samopostrežni restavraciji in na plaži Krvavec so izboljšali kulinarično ponudbo ter dvignili nivo storitev. In tega so bile deležne tudi naše nagrajenke.

"Smuči so super, takoj se jih navadiš in dobro zavijajo," je povedala ena izmed nagrajenk. Urška pa je po koncu povedala, da so se punce kljub slabim vremenskim razmeram zelo potrudile in da zelo dobro smučajo.

Za konec pa še ...

Si vedela, so smuči Elan Delight najlažje smuči na svetu? Omogočajo zabavne in igrive zavoje, tako na zahtevnih strmih terenih kot pri učenju otrok. Ob vsem tem pa njihova lahkotnost prihrani precej energije za užitka poln smučarski dan.

Res so odlična izbira tako za lahkotno smučanje kot tudi za osvajanje novega smučarskega znanja!

Krvavec - Elan

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri