NAGRADNO: Življenje je lepše, ko srečaš tistega pravega! Glasuj za svojega najljubšega!

Njihovo poslanstvo je skrbeti za tvojo lepoto, boljše počutje in izgled. V mislih imamo seveda zlate roke frizerjev, kozmetičark in drugih izvajalcev lepotnih storitev. Zaupaj nam kdo je tvoj najljubši in osvoji hude nagrade!

6. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Si zadovoljna s svojim?

Vse vemo kako je v resnici - le eden (ali ena) je tisti pravi, ki mu popolnoma zaupamo. Tvoj frizer, kozmetičarka, ali kakšen drug ponudnik lepotnih storitev te spremlja že leta. A ne skrbi samo za tvojo lepoto, temveč je tudi nekakšen terapevt, ki ti ob vsakem obisku prisluhne. Obiski pri njih so vedno posebni, zelo se jih veseliš in salon zapustiš še bolj zamozavestna. Prav zaradi tega, ker so tudi oni tvoji prijatelji, si zaslužijo, da jim podariš nekaj minut časa, oceniš njihovo delo in širni Sloveniji poveš, kako zelo si zadovoljna z njimi. In seveda je to win-win situacija, saj lahko osvojiš lepe nagrade, tvoj priljubljen izvajalec lepotnih storitev pa lahko osvoji laskavi naziv Priljubljen ponudnik 2017!

Glasuj zdaj?

Pravi naslov so VseStoritve.com, saj tukaj izvajalce lepotnih storitev ocenjujejo in priporočajo njihovi uporabniki. K sodelovanju vabimo tudi tebe. Oddaj dobro oceno in pomagaj svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti. Tebe pa čakajo lepe in uporabne nagrade!

Nikar ne odlašaj in glasuj za svojega priljubljenega izvajalca TUKAJ.

Priljubljen izvajalec

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni. Vsi, ki sodelujete in oddate mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev sodelujete v nagradni igri, nagrade pa so žrebane mesečno. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri