NAGRADNO: Pokaži svoj stil in osvoji trendi slušalke Sony!

V hladnih zimskih dneh, ki se približujejo, lahko svoj stil popestriš z udarnimi barvami in živahnimi modnimi dodatki, pri tem pa ne pozabi na svoje najljubše tehnične napravice.

NAGRADNO: Pokaži svoj stil in osvoji trendi slušalke Sony! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
7. 12. 2015 | Promocijsko sporočilo

Svoj vsakdanji videz lahko poživiš s Sonyjevimi slušalkami h.ear on, ki jih odlikuje izpopolnjen dizajn s pridihom brezčasne elegance.

Izbiraš lahko med petimi sodobnimi odtenki z drznih pridihom, ki bodo zagotovo postale tvoj stilski as v rokavu. Z razburljivo cinobrasto rdečo svetu pokaži svojo strast do plesa, gibanja ter zapeljivih ritmov, z limetno rumeno pa prebudi spomine na neonske zabave, osvežilne poletne koktajle in vonj po morju.

Sony

Z razkošnim odtenkom turkizne bo zaživela tudi najbolj vsakdanja oprava. Prefinjena bordojsko rožnata dodaja vašemu stilu očarljiv ženski šarm, njeno nasprotje v ogleno črni barvi pa bo prava izbira za ljubitelje minimalističnega sloga in klasične elegance.

Potopi se v svet glasbenega doživetja na novi ravni s Sonyjevimi slušalkami h.ear.

Bi imela svoje Sony slušalke h.ear on? Sodeluj v nagradni igri!

Klikni na TO POVEZAVO in poišči gumb SODELUJ, ki te bo pripeljal do aplikacije, kjer si izbereš svoj najljubši styling, ga deliš s svojimi prijatelji in dodaš še povezavo pesmi, ki vedno obarva tvoj dan.

Ne pozabi dodati še oznake #hearyourcolours in že sodeluješ v nagradni igri.

Z malce sreče boš v priljubljenih glasbenih hitih uživala s svojimi h.ear on slušalkami.

Sodeluj v nagradni igri!