NAGRADNO: Podarjamo vstopnice za Ladies night in ogled filma Ob tebi

Tokratni Ladies night, ki bo v četrtek, 23. junija v vseh Cineplexxih, filmskim navdušenkam prinaša romantično dramo Ob tebi (Me Before You), posneto po svetovni knjižni uspešnici avtorice Jojo Moyes. Sodeluj v nagradni igri in se poteguj za brezplačne vstopnice!

NAGRADNO: Podarjamo vstopnice za Ladies night in ogled filma Ob tebi (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2016

Ob tebi (Me Before You) je zgodba o mladem uspešnem podjetniku Willu Traynorju (Sam Claflin), ki je zaradi nesreče pristal v invalidskem vozičku ter preprosti in razposajeni Louise »Lou« Clark (Emilia Clarke), ki sprejme delo Willove skrbnice in varovalke.

Družno se podata na vrsto dogodivščin, iz katerih se naučita precej več, kot sta si bila mislila, in ki na nepričakovane načine spremeni njuni življenji – ter srci.

Oglej si napovednik:

To pa še ni vse!

Obiskovalke boste prejele tudi prenovljen izvod revije Lady in vzorček dišave Naomi Campbell Bohemian Garden, nekaj srečnic pa bo domov odneslo še darilni paket podjetja Orbico ter knjigo Ob tebi avtorice Jojo Moyes.

Na ta fantastični večer moraš priti, rezervacijo in nakup vstopnic lahko opraviš na tej povezavi!

Sodeluj v nagradni igri!

2 vstopnici lahko osvojiš tudi v naši nagradni igri. Vse, kar moraš storiti je, da pravilno odgovoriš na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Kdo v filmu igra uspešnega podjetnika Willa Traynorja?

Pravilni odgovor skupaj s tvojimi podatki (ime, priimek in kraj bivanja) do 21. junija do 12.ure pošlji na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si (v zadevo obvezno napiši: Vstopnice za film OB TEBI).

Podelili bomo 6 x 2 vstopnici za ogled filma Ob tebi v okviru Ladies night, 23. junija ob 20h v izbranem Cineplexxu. In seveda, držimo pesti, da bo sreča naklonjena prav tebi! ;)

*S sodelovanjem v nagradni igri se strinjaš s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na internetu.

Na tokratnem Ladies nightu romantična drama Ob tebi