NAGRADNO: 2 vstopnici za vroče Chippendalese prejme ...

14. aprila v sklopu svoje turneje Break the Rules v ljubljansko Halo Tivoli prihajajo vroči fantje, ki slišijo na ime Chippendales. Če si sodelovala v naši nagradni igri, preveri, če pravi ti prejmeš dve brezplačni vstopnici!

NAGRADNO: 2 vstopnici za vroče Chippendalese prejme ... (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
15. 3. 2016

Svetovno znani Chippendalesi slovijo po svojih do potankosti izpiljenih nastopih namenjenih razvajanju žensk, ki jim z mešanico plesa, petja in striptiza kradejo dih in pospešujejo utrip.

V zadnjih 35 letih so nastopili za več kot 100 milijonov žensk v preko 100 državah. Prepotovali so skoraj 11 milijonov kilometrov in na tej dolgi in zahtevni poti porabili 56.000 metuljčkov ter s svojih dovršenih teles strgali več kot 1,2 milijona majic.

Število žensk, ki so zaradi njih dobila mehka kolena, sicer ni izračunano, vsekakor pa številka še zdaleč ni majhna. In k večanju te številke bomo z veseljem pripomogli tudi v Sloveniji, saj 14. aprila prihajao v ljubljansko Halo Tivoli.

Nagradna igra je končana!

Srečna dobitnica dveh vstopnic, ki je pravilno odgovorila na zastavljeno vprašanje, je Polenek Maria. Čestitke!

Prosim, da nam čim prej (in najkasneje v roku 8 dni) na naš elektronski naslov: cosmopolitan.si@adriamedia.si pošlješ sporočilo s svojimi osebnimi podatki (ime, priimek in naslov), da te bomo lahko obvestili o prevzemu nagrade.

Vsem ostalim hvala za sodelovanje!