Greš z nami na Zlato lisico? Preveri, če si med nagrajenci!

Milka Ski Stars in Cosmopolitan podeljujeta dve vstopnici za ogled legendarnega smučarskega tekmovanja Zlata Lisica, ki bo 30. in 31. januarja v Mariboru.

Greš z nami na Zlato lisico? Preveri, če si med nagrajenci! (foto: GEPA pictures/Harald Steiner) GEPA pictures/Harald Steiner
15. 1. 2016

Zlata lisica bo letos že 52. po vrsti in bo zagotovo privabila številne ljubitelje smučanja, ki si bodo ogledali boj med najboljšimi smučarkami na svetu, med drugimi med Laro Gut, Šarko Strachovo, Veroniko Velez Zuzulovo, Lindsey Vonn in Frido Hansdotter.

Manjkala ne bo niti Tina Maze, ki pa tokrat ne bo tekmovala, ampak bo smučarske kolegice spremljala iz ciljne ravnine.

Tina, članica ekipe Milka Ski Stars, si je v letu odmora od tekmovalnega smučanja namreč zaželela nekoliko drugačen izziv. V sezoni 2015/16 belo karavano doživlja z druge strani, in sicer v vlogi novinarke, ki na izbranih prizoriščih tekem za svetovni pokal FIS beleži vtise smučark in navijačev, s katerimi je v svoji karieri, polni velikih uspehov, stkala posebno vez.

Prve letošnje nastope v vlogi nežne izpraševalke, "The Tender Insider", je opravila že na prvi letošnji tekmi v Söldnu, kjer se je med drugim pogovarjala z Avstrijko Michaelo Kirchgasser in Francozinjo Tesso Worley, ravno pred dnevi pa je intervjuvala tudi Anno Fenninger.

Ana

Foto: GEPA pictures/Harald Steiner

Si sodelovala v nagradi igri? Preveri, če si med nagrajenci!

Dve vstopnici za Zlato lisico in Milkin čokoladni darilni paket prejmejo:

Rebeka Vindiš

Katja Pavalec

Nejc Hacin

Urška Šinko

Jernej Kovač

Ana Jenko

Tanja Zupančič

Čestitke!