NAGRADNI KVIZ: Za novo smučarsko sezono osvoji brezplačen smučarski dan in Elanove smuči!

Tudi ti že komaj čakaš na vijuganje po belih strminah? Sladko pričakovanje lahko že malo potešiš, če sodeluješ v Elanovem nagradnem kvizu.

NAGRADNI KVIZ: Za novo smučarsko sezono osvoji brezplačen smučarski dan in Elanove smuči! (foto: Klemen Razinger) Klemen Razinger
12. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Dobiš lahko čudovite smučarske nagrade: brezplačno smuko na Elanovem smučarskem dnevu na Krvavcu, ki bo predvidoma 21. januarja 2022, ali celo nove Elanove smuči Amphibio 16 Ti FusionX!

Elan še danes verjame, da se v vsakem izmed nas skriva smučar. Zvesti ostajajo tudi svoji filozofiji in se hkrati z inovacijami prilagajajo smučanju, ki se iz leta v leto spreminja. Kljub številnim modernim strojem, ki so jim v zadnjih letih priskočili na pomoč, pa glavna opravila še vedno potekajo ročno.

V teh dolgih letih so na Elanove smuči prisegali že številni profesionalni športniki in dosegli odlične rezultate, glas o slovenskih smučeh pa je segel po vsem svetu.

Če si tudi ti njihova zvesta oboževalka ali če bi jih rada preizkusila prvič, sodeluj v preprostem nagradnem kvizu, ki ti med drugim prinaša tudi Elanove smuči.

Vse, kar moraš narediti, je, da rešiš kviz, ki ga najdeš TU.