Na velika platna prihaja Agent Ryan

Ikonski lik Toma Clancyja, Jack Ryan, se vrača na velika platna v tem napetem trilerju.

Na velika platna prihaja Agent Ryan (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
20. 1. 2014

Ko grozi aktiviranje globalne teroristične mreže, briljantni analitik Cie ne more drugače, kot da postane operativec. A ko imajo vsi, ki bi lahko preprečili grozečo mednarodno katastrofo, kaj izgubiti ali pa kaj skrivati, Ryan ne ve, komu še lahko zaupa.

V zimski Moskvi se ruski oligarh pripravlja sprožiti prefinjeno, vendar surovo finančno teroristično dejanje, ki bi lahko uničilo ZDA. Na Wall Streetu pa se rekrutu Cie Jacku Ryanu, ki dela pod krinko, obeta prva terenska naloga, ki ga bo v hipu odpeljala izza nebleščeč pisalne mize v tako globoke sence, da ne bo več vedel, kdo je prijatelj in kdo smrtni sovražnik. Edino, o čemer je prepričan, je, da v tem svetu, v katerem so vsi motivi sumljivi, ki je poln skrivnosti in laž, vsaka njegova nevarna poteza lahko spremeni svet.

Snemanje je potekalo na lokaciji v New Yorku, Moskvi, Londonu in Liverpoolu, in v Pinvwood Studios, med drugim v znamenitem ateljeju, kjer snemajo Bondiade. Večinoma so snemali s tremi kamerami, pogosto brez vaj, saj je hotel režiser doseči pristen realizem. Branagh se posveča podrobnostim in občutkom pri vsem od kaskaderskih vložkov, dela kamere in igre, kar vse prispeva k ozračju, ki so ga bralci Toma Clancyja vzljubili, značilni mešanici tehničnega realizma, pristne geopolitike in ostre napetosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri