Na SLOVEROTIKI 2018 se je pošteno jahalo!

Konec prejšnjega tedna se je v Celju znova konkretno dvignila temperatura. Razlog za to je bil seveda najbolj vroč dogodek leta v Sloveniji, SLOVEROTIKA 2018, na katerem je po nekaj letih znova sodeloval tudi najbolj vroč spletni oglasnik pri nas, Urgenca.com!

6. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Živahno dogajanje erotičnega sejma je dodatno popestrilo “jahanje” mogočnega bika, ki je z vsemi svojimi muhami konkretno premetaval telesa pogumnih fantov in deklet na vse strani. Prepričali smo se, da je lahko jezdenje ena bolj erotičnih reči za naše oči.

V sedlu so se znašli tako obiskovalci kot nastopajoči na glavnem odru (v seksi opravah) in pošteno ogreli, ter navdušili zbrano množico. Jezditi tako zahtevno “zver” v samih tangicah ali pa v krilu je vsekakor sila zahtevna preizkušnja, ki pa je zares lepo popestrila dogajanje na letošnjem sejmu erotike.

V sedlu se je znašla celo prelestna in izjemno priljubljena Jasna Kuljaj, ki je z odliko prestala sila naporen preizkus.

Naboj erotike je bilo čutiti na vsakem koraku in v vsakem pogledu, zato ni čudilo niti povečano povpraševanje po “vročih zmenkih”. Urgenca.com je bila tam in je tu za vas, prav zato!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri