Na Ski Openingu te čaka brezplačna šola smučanja s Sandijem Murovcem

Na Ski Openingu v Civetti boš brezplačno izpopolnila svoje smučarske sposobnosti ob spremstvu Sandija Murovca in ekipe UPS. 

Ski Opening v Civetti z brezplačno šolo smučanja (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
16. 10. 2014

Vedno bliže smo težko pričakovanemu smučarskemu dogodku Cosmopolitan Ski Opening, ki ga organiziramo v sodelovanju z agencijo Skifun (www.skifun.si). Ko boš od 10. do 14. decembra v italijanski Civetti, 2200 metrov visoko, drvela po čudovitih zasneženih smučiščih, boš lahko tam odprla še eno čudovito darilo, v katerem se skriva brezplačna šola smučanja s Sandijem Murovcem in ekipo UPS!

Ski Opening s Sandijem Murovcem

Če se prijaviš prej, si lahko šolo tudi prej rezerviraš - ker si seveda želiš, da se smučanja naučiš (ali pa obstoječe znanje še izpiliš) od najboljšega.

Prijavi se še danes, zagotovi si mesto v brezplačni šoli smučanja s Sandijem Murovcem in ekipo UPS! Prijaviš se lahko tukaj ali pa na naslednjih kontaktih: 01 600-80-80 ali 01 600-80-73, e-poštni naslov: info@skifun.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri