Modra srca za lepšo prihodnost otrok

Pričela se je dobrodelna akcija NIVEA Podarite nam modro srce, ki že deseto leto zapored pomaga otrokom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.

4. 2. 2016 | Promocijsko sporočilo

Kot v medijskih razpravah opažamo že vrsto let, nimajo vsi otroci enakih možnosti za uspešen zaključek šolanja in ustvarjanja pogojev za lepšo prihodnost. Podjetje Beiersdorf d.o.o. v okviru znamke NIVEA in svojega družbeno odgovornega projekta tako s sredstvi že deseto leto zapored bogati Učni sklad NIVEA in s štipendijami na poti do izobrazbe in lepše prihodnosti pomaga otrokom in mladostnikom po izboru Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Se bomo v prihodnosti razumeli bolje? Morda.

V okviru letošnje akcije NIVEA Podarite nam modro srce, ki bo trajala do 15. februarja, ljudje in šolarji širom Slovenije v modra srca zapisujejo svoje želje za lepšo prihodnost. Kako si jo predstavljajo otroci, smo med drugim preverili pri četrtošolcih OŠ Sostro, v družbi dolgoletnega ambasadorja akcije, priljubljenega komika Boštjana Gorenca Pižame.

Tudi tokrat se je izkazalo, da je otroška domišlija brezmejna. Nekateri mladi sogovorniki si predstavljajo, da bo v prihodnosti namesto živali več "električnih stvari", večina jih stavi na robote, drugi pa celo menijo, da bodo osebni avtomobili pravzaprav počasnejši, saj bo tako "manj nesreč".

Simpatična razmišljanja o prihodnosti si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

Boštjan Gorenc Pižama in šolarji OŠ Sostro o življenju v prihodnosti:

Dober namen lahko podpre vsak.

V ustvarjena modra srca zapišite željo za lepšo prihodnost otrok in vseh nas ter jih oddajte na spletni strani www.NIVEA.si/srce ali pa jih izdelana v poljubni tehniki pošljete na naslov: Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana.

Modra srca vsako leto izdelujejo tudi slovenski šolarji in tako bomo izbrane šole ponovno obiskali v družbi znanih ambasadorjev, ki bodo otroke razveselili s kratko predstavo in prišli po izdelana modra srca. V šolah v Ljubljani, Mariboru, Izoli, Krškem in na Jesenicah bodo z nami nekateri znani Slovenci. Denimo priljubljeni komik Boštjan Gorenc Pižama, kantavtor Rudi Bučar, pevka Hannah Mancini ter igralec Primož Forte in komik Ranko Babić, ki gledalce v zadnjem času razveseljujeta s svojimi duhovitimi vlogami v priljubljeni televizijski nadaljevanki.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri