Moda, lepota, sprostitev - Hairhitekt

Hairhitekt je salon v centru Ljubljane, v katerem takoj začutiš pozitivno energijo. In čeprav Tjaša v Hairhitektu ustvarja tudi hudo posebne frizure za operne zvezde ter ustvarja nove modne trende, je vzdušje tukaj zelo sproščeno.

Moda, lepota, sprostitev - Hairhitekt (foto: HairHitekt) HairHitekt
16. 1. 2023 | Promocijsko sporočilo


In to začutiš, še preden vstopiš vanj. Totalno v trendu je salon opremljen črno in belo, luči v Hairhitektu pa poskrbijo, da se vidi vsak lasek - pa tudi, da so fotke Instagram worthy! V izložbi se kažejo Balmain izdelki (Hairhitekt je prvi Balmain salon pri nas), poleg njih pa kraljuje Tjašina mačka Liza.

Liza je stara 8 let in uživa, da je lahko s Tjašo tudi med delovnim časom. Ima svoj prostor za toaleto, hrano in vodo, najraje pa se pusti občudovati mimoidočim na svoji okenski postelji. Postala je pravi zaščitni znak Hairhitekta, salona, kjer so dobrodošli tudi pasji prijatelji.

Liza

Ob vstopu v salon te pozdravita Tjašin nasmeh in glasba, ki jo vrti Tjaša (oz. Alexa) in jo prilagaja tako glede na delo, ki ga v tistem trenutku opravlja, kot na želje strank. Luksuz dodajo še masažni stoli, sveža kava pa tudi dekoracija v salonu. Ne le top frizura, tudi pozitivna energija ostane še dolgo po tem, ko salon zapustiš!

Kaj povedo stranke?

Tjaša striže vrhunsko, barva strokovno, ima talent in je vedno dobra družba.

Nihče ne dela tako dobrih hladnih blond odtenkov kot Tjaša!

V Hairhitektu mi je posebej všeč masaža glave med umivanjem, ko sedim na masažnem stolu in gledam v palmo, se popolnoma umirim in sprostim, kot da bi bila na morju.

Moj kuža je, odkar hodim v Hairhitekt, navdušen vsakič, ko greva h frizerju!

Hairhitekt na kratko: sodoben salon z modnim pristopom za vse Cosmo bejbe. Tjaša se redno izobražuje v tujini, poučuje pa tudi sama asistentka alexa, ki npr. opomni, kdaj sprati barvo, ter poskrbi za glasbo

Balmain izdelki, ker so kakovostni in imajo izbrane sestavine pozitiven, sproščen vajb.

Pridite v Hairhitekt: svetovanje frizure (tudi zahtevne , za  poroke ...), barvanje vseh vrst (tudi air touch), striženje, oblikovanje obrvi, podaljševanje, las (in oblikovanje po daljškov).

HairHitekt
Prešernova cesta 10a, 1000 Ljubljana 
telefon: +386 41254403
mail: info@HairHitekt.si
instagram: @HairHitekt