Mladinska knjiga vabi na celodnevni dogodek Moj dan z znanimi gosti!

Vsakdo si občasno zaželi dan za pobeg od neštetih obveznosti. Uro ali dan za sebe. Dan za pobeg od vsakdanjika in čas za odkrivanje skritih moči v sebi.

Mladinska knjiga vabi na celodnevni dogodek Moj dan z znanimi gosti! (foto: www.moj-dan.si) www.moj-dan.si
24. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

V soboto, 26. januarja 2019, bo na Gospodarskem razstavišču potekal dogodek Moj dan, ki  je namenjen prav temu; da nas sprosti, navdahne, opogumi in napolni s strastjo, da bomo živeli lažje, bolj polno in sproščeno – sami s seboj in v partnerstvu/partnerstvih.

Vabljena na prvo celodnevno druženje s priznanimi poznavalci poti k boljšemu življenju, avtorji knjižnih uspešnic in navdihujočimi govorci, Urško Božič Križaj, dr. Kenanom Crnkićem, Damjano Bakarič, Janezom Hudovernikom, dr. Veroniko Podgoršek in Brunom Šimlešo. Dogodek bo vodila Zvezdana Mlakar.

Vzemi si dan zase. Pridi in zaživi dobro!

Vstopnice so na voljo na www.emka.si, v knjigarnah Mladinske knjige ter na www.eventim.si in prodajnih mestih Eventim Si.

Program dogodka in še več informacij si poglej na http://moj-dan.si/

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri