Michael Buble je zavit v žalost. Njegov triletni sin Noah je zbolel za rakom

Pevec Michael Bublé (41), ki je v svoji karieri prodal že več kot 40 milijonov albumov po vsem svetu, in njegova žena Luisana Lopilato (29), igralka in manekenka, preživljata težke čase.

Michael Buble je zavit v žalost. Njegov triletni sin Noah je zbolel za rakom (foto: Profimedia) Profimedia
7. 11. 2016

Pred kratkim sta na Facebooku zapisala ...

"Obupana sva, saj je najin starejši sinu Noah zbolel za rakom. Trenutno se zdravi v Združenih državah Amerike."

"Vedno sva se veliko pogovarjala o pomenu družine in ljubezni, ki jo gojiva do najinih otrok. Z Luisano bova posvetila ves najin čas in vso pozornost, da pomagava sinu, da si bo opomogel," javnosti sporoča Bublé, ki začasno opušča svoje profesionalne aktivnosti. Vse dokler si njegov sin nekoliko opomore.

"V tem težkem času, vas prosiva, da molite zanj in spoštujete našo [družinsko] zasebnost. Čaka nas dolgo potovanje in upamo, da nam bo skozi podporo družine, prijateljev in oboževalcev po svetu ter z našo vero v boga uspelo zmagati v tej bitki," sta zapisala.

Michael Buble je zavit v žalost. Njegov triletni sin Noah je zbolel za rakom

"Zaradi tega sem postal boljši človek – bolj čustven, pošten in zavedajoč"

Argentinska spletna stran La Nacion poroča, da so malčku raka diagnosticirali, ko je obiskal zdravnike zaradi kazanja simptomov na mumps. Kanadski glasbenik ob soočanju s težko preizkušnjo priznava, da doslej stopnje ljubezni, ki jo občuti v teh težkih dneh, ni poznal, piše Daily Mail.

Michael očetovstvo opisuje kot najboljšo stvar, ki se mu je kdajkoli zgodila. "Sinove ljubim bolj kot vse ali kogarkoli v vesolju. Menim, da mi je prav očetovska vloga dalo drugačen pogled na življenje, ki sem ga krvavo potreboval. Zaradi tega sem postal boljši človek – bolj čustven, pošten in zavedajoč."

V življenju obžaluje samo to, da se za otroke ni odločil že prej. Ni si predstavljal, kakšno perspektivo mu bo očetovstvo podarilo. "Niti pod razno se mi ni sanjalo, kako rad bom oče. To je to."

Oglej si še spodnji nadsve ganljivi video, v katerem Noah in Michael skupaj nastopita:

Tudi naše misli so z Michaelom in njegovo družino v teh težkih časih. Malčku pa želimo čimprejšnje okrevanje.

Preberi še: S to fotko je Michael Bublé razočaral svoje oboževalce! in Mojca Debelak: "Točno ob pol dveh, ko mi je umrla mama, sem začutila in storila to ..."

Priporočamo tudi: Prisha Alfirev Justinek: Spoznaj njene lepotne trike in skrivnosti osebne nege