MGL vabi na predstavo Ubij me nežno

Simona Semenič, avtorica besedila Ubij me nežno, ki je nastalo po scenariju Frančka Rudolfa za istoimenski Hladnikov film, je dialoge začinila z žanrom telenovele.

28. 1. 2013

V predstavi, ki jo igrajo na Mali sceni Mestnega gledališča ljubljanskega in jo je režirala Zala Sajko, igrajo Uroš Smolej, Janez Starina, Domen Valič, Viktorija Bencik ...

V stari vili ob morju živi ekscentrični 'stric', prevajalec pogrošnih romanov, ljubitelj hitrih avtomobilov in modernih plesov.

Pridruži se mu nečak David, biolog in znanstvenik, ki s seboj pripelje ženo Julijo, nimfomanko. Kmalu se pojavi še mlada Cita, uslužbenka založbe, ki naj bi stricu pomagala pri delu. V nastalem ljubezenskem štirikotniku se vrstijo izbruhi nebrzdanih strasti, ki vse udeležene potegnejo v vrtinec bizarnih ljubezni in sovraštva, skrivnostnih smrti in umorov ...

Repertoar Mestnega gledališča ljubljanskega na www.mgl.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri