Mehurčkasta osvežitev brez sladkorja - Cockta Easy

Brez sladkorja. Brez energijske vrednosti. Odličnega okusa. Prijetno osvežujoča. To je nova Cockta Easy. Easy različica legendarne pijače je ustvarjena za popoln okus brez odvečnih kalorij in dodatkov. Ne vsebuje sladkorja in je brez energijske vrednosti.

26. 5. 2015 | Promocijsko sporočilo

V skladu s svetovnimi prehrambenimi trendi in usmerjenosti blagovne znamke k naravi in naravnemu, je Cockta easy* slajena s sukralozo in naravnim sladilom iz rastline stevia. Primerna je za vse, ki se iz zdravstvenih ali osebnih razlogov izogibajo pijačam z dodanim sladkorjem ali fruktozno­glukoznim sirupom.

Kaj je stevia?

Stevia (latinsko Stevia rebaudiana) je rastlina oziroma naravno sladilo, ki najbolje uspeva v Južni Ameriki. Njene sveže ali posušene liste že stoletja uporabljajo kot naravno sladilo. Ne vsebuje ogljikovih hidratov in nima energijske vrednosti , njen glikemični indeks (GI) je nič. Zaradi navedenega je vse bolj priljubljena in uporabljana, tako v industriji kakor tudi v gospodinjstvih.

*Brez kofeina / brez ortofosforne kisline

­Samo 1,6 kalorije / 100 ml

­R PET znak: Z mislijo na prihodnost! Cockta Easy je polnjena v plastenke iz 50% reciklirane PET embalaže. Ta je prijaznejša do narave in okolja, hkrati pa se z njeno uporabo zmanjšuje količina proizvedenih odpadkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri