Med šopingiranjem lahko dejansko zaslužiš

Tudi tebi grejo že pošteno na živce nagrade, ki jih dobiš ob zbiranju točk v trgovinah? Predstavljamo ti bonusni sistem WEE, ki ne določa kaj boš prejela za nagrado, ampak ti prepusti odločitev, kje boš denar porabila, lahko pa si ga celo izplačaš na svoj račun. Genialno!

Med šopingiranjem lahko dejansko zaslužiš (foto: shutterstock) shutterstock
11. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Že lahk poznaš "wee"

»wee« je nekaj popolnoma novega. »wee« je bonusni sistem, ki ti ob vsakem nakupu vrača denar. Z uporabo »wee« ne zbiraš samo točk za dodatne nagrade, ampak ti ob vsakem nakupu povrne denar. In to pri lokalnih trgovcih in ponudnikih storitev v mestu, prav tako pa pri nakupu pri številnih ponudnikih na spletu, ter pri poznanih trgovskih verigah.

                         1 wee = 1 eur

Vsak »wee« je vreden 1 evro. Zbrane »wee« si lahko obračunaš z naslednjim nakupom v trgovini, frizerju, v kozmetičnem salonu ali se odločiš, da ti zbrano vsoto nakažejo kar na tvoj račun.

Tri štiri zdaj ... naloži aplikacijo na svoj telefon ali uporabljaj kartico!

Trgovci in ponudniki storitev so vidni v aplikaciji weeApp ali na spletni strani www.wee.com, na kateri lahko tudi iščeš med različnimi izdelki in ponudbami. Ob nakupu se ti »wee« takoj pripiše v tvoje dobroimetje na računu, enostavno s skeniranjem QR kode na weeaplikaciji v pametnem telefonu ali preko weekartice. Če pa kupuješ preko spleta pri številnih spletnih ponudnikih, se ti dobropis pripiše samodejno.

Koriščenje »wee« je BREZPLAČNO. Zbrane »wee« lahko vnovčiš v 24 mesecih, izplačaš pa si jih lahko do vključno 36. meseca. Na spletni strani www.wee.com ali direktno v aplikaciji imaš vedno pregled nad svojim dobroimetjem in transakcijami.

Wee pomaga otrokom

In »wee« pomaga otrokom, ki potrebujejo pomoč ali so v stiski. Neprofitno združenje weeCHARITY za otroke podpira ogrožene otroke po svetu s finančnimi in materialnimi sredstvi, hitro in povsem enostavno.

Več informacij najdeš na www.wee.com

 

 

 

Med šopingiranjem lahko dejansko zaslužiš