Med karanteno v Pariz, na Eifflov stolp? (poglej, kako je to mogoče!)

Kaj ko bi si v času izolacije privoščila pogled na pomlad v mestu ljubezni z Eifflovega stolpa? Odpotuj virtualno in intenzivno podoživi občutke, ki te bodo spravili v zanos – tako boš lažje dočakala realne pobege v svet.

Med karanteno v Pariz, na Eifflov stolp? (poglej, kako je to mogoče!) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
15. 4. 2020 | Promocijsko sporočilo

Turistične znamenitosti si lahko ogledaš tudi virtualno, kar je zdaj, v času koronavirusa, še kako dobrodošlo doživetje. Tokrat se odpravi na Eifflov stolp. Kako pa poskrbiš, da bo izkušnja še bolj doživeta? Preprosto takole ⇓

1 Virtualni sprehajalnik

Na Eifflov stolp se odpravi s pomočjo Googlovega zemljevida oziroma uličnega sprehajalnika. Seveda doživetje ne bo primerljivo s pravim vzponom na stolp in razgledom z njega, a po drugi strani ti tehnologija omogoči poglede tudi s tistih zornih kotov, ki jih v živo ne moreš ujeti.

2 Izkušnjo doživi z več čuti

Preden se odpraviš v Pariz v zavetju svojega doma, si pripravi posebno pariško kuliso. Kupi ali speci pisane makrone, da ti bodo do boljšega doživljanja pomagale še brbončice, srkaj kozarec šampanjca, zraven pa si zavrti še sveženj francoskih šansonov ...

3 Pravo omrežje

Da boš lahko nemoteno uživala v tej virtualni dogodivščini, je vsekakor pomembna izbira operaterja. Ko ga izbiraš oziroma tudi če si ga že izbrala, razmisli, ali ti dejansko nudi vse, kar potrebuješ, sploh zdaj, v tem kriznem času. Osredotočena bodi na uporabnost in prednosti mobilnega ali fiksnega omrežja oziroma stabilnost in zagotavljanje storitev tudi v teh kriznih razmerah, ki smo jim priča danes.

Če morda še ne veš, je omrežje Telemach prejelo certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji na slovenskem trgu, ki ga je izdala neodvisna mednarodna družba Umlaut. 

Dolgoročni razvoj mobilnega in fiksnega omrežja, več kot 100 milijonov naložb ter napredna tehnologija in inovacije torej zdaj uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponujajo najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev.