Maja Keuc na prednovoletnem srečanju Nove KBM navdušila goste

V Slovenskem narodnem gledališču v Mariboru je potekal prav poseben dogodek. Goste je še posebno navdušila Maja Keuc, nič manj pa niso presenetili tudi plesalci skupine Selected.

Maja Keuc na prednovoletnem srečanju Nove KBM navdušila goste (foto: promocijski material) promocijski material
9. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Nova KBM je v prečudovitem ambientu Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru sprejela stranke in poslovne partnerje iz vhodne Slovenije na prednovoletnem srečanju v Mariboru. Več kot 700 gostov je uživalo ob odlični glasbi, izvrstni kulinariki in snovalo načrte za 2020.

Na sprejemu, ki je potekal pod sloganom »Najboljše zgodbe ustvarjamo skupaj«, je zbrane goste sprva pozdravila uprava banke, nato pa so v Veliki dvorani gledališča prisluhnili skladbam odlične Maje Keuc, ki so jo pospremili kitarist in acapella skupina Akamela. Na odru pa so s plesnim nastopom presenetili tudi plesalci skupine Selected.

Tako so se v Skupini Nova KBM skupaj s strankami in poslovnimi partnerji v prazničnem decembru poslovili od leta polnega priložnosti in dobrih zgodb ter nazdravili novemu letu.

Kot je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof, je banka v preteklih letih doživela veliko sprememb. Leto, ki se poslavlja, pa je bilo še posebej pomembno. Banka se uspešno digitalizira, uspešno je uvedla nov informacijski sistem, hkrati pa je z največ bančnimi točkami najbolj dostopna banka v Sloveniji. Morebitna združitev z Abanko, pa bi strankam prinesla še boljšo in bolj dostopno banko. Fokus Nove KBM bo še naprej odličen servis, odgovorno poslovanje in transparentnost. Banka ob tem s sponzorstvi in donacijami nadaljuje družbeno odgovorno vlogo v okolju.

V nadaljevanju večera so gostje z veseljem nazdravili letu, ki prihaja, in za katerega so prepričani, da bo zgodovinsko leto za Novo KBM.