Slika 2/72

Dobrodošli na Magični noči.

Marko Delbello Ocepek

To so Elle, čutna in modna, s posluhom za ženske, Cosmopolitan, zabavna in prodorna, s ščepcem drznosti ter Story, tista, ki venomer razbremeni in je zares odlična družba. Vse tri sila uspešno ohranjajo svoje poslanstvo, zaradi katerega se tako radi vračamo k njim, obenem pa s svojimi vsebinami vedno znova presenečajo in se nadgrajujejo. 

MAGIČNO OBARVAN PROGRAM

Večer je povezoval znani komik in voditelj Žan Papič, ki je s svojim spretnim manevriranjem med točkami poskrbel, da je bila njegova rdeča nit zares videna in slišana. Glavni del programa bi lahko opisali kot pravi pravcati glasbeni posladek, saj so prepevali lanskoletna največkrat predvajana izvajalka na slovenskih radijskih postajah, Nina Pušlar, in odlična glasbena skupina Batista Cadillac, medtem ko je za vzdušje pred dogodkom in po njem skrbel DJ Gašper Zidanič. Urednice medijskih znamk gostiteljic, Petra Windschnurer, modna in lepotna urednica Elle, Ajda Kolar, uredniška direktorica in odgovorna urednica Cosmopolitana, ter Sandra Bratuša, odgovorna urednica Storyja,so nam iskrivo in tudi malce duhovito zaupale, kaj jim ta magični večer pomeni in kako so v njem same prepoznale magijo.

Žan Papič je dal večeru prav poseben čas.
 
Urednica revije Story Sandra Bratuša, urednica revije Cosmopolitan Ajda Kolar in urednica revije Elle Petra Windschnurer.
 

Nina, Nina, Nina - ena in edina.
V čarobno razpoloženje so nas s svojo glasbo popeljali Batista Cadillac.
 
      VEČ KOT ČAROBNO DRUŽENJE 

S svojo družbo so večeru magično piko na i dodali številni znani obrazi iz sveta glasbe, filma, kulture in gospodarstva. Med drugim so bili z nami Gorka Berden, Maja Štamol, Uroš Smolej, Melani Mekicar, Irena Yebuah Tiran, Matej Zemljič, Jasna Vale, Milan Gačanovič, Ajda Rotar Urankar, David Urankar in številni drugi.

Uredništvo Elle je nosilo čudovit nakit in ure znamke FOSSIL, medtem ko je svoje lase zaupalo izkušenemu frizerju Igorju Miziću - salon Development specialist za L’Oréal Professionnel.

Uredništvo revije ELLE. Z leve  proti desni: spletna urednica Manca Pogačar, art direktorica Anja Kralj, pomočnica urednice in vodja dogodkov na AML Ajda Gregorc, modna in lepotna urednica Petra Windschnurer, urednica življenjskega stila Katja Kozlevčar, redaktorica in lektorica Mojca Zemljak, urednica Instagrama in TikToka Lejla Kruško.
 

Oblikovalca Maja Štamol Droljc in Milan Gačanovič.
 

David Urankar in Ajda Rotar Urankar
 

Matej Zemljič, Alma Rahne in Melani Mekicar
 
Nina Tomov, Jasna Vale in Špela Jereb
 

Gorka Berden

Prav vsi gosti so vidno uživali v dobri hrani in pijači, se pozibavali in prepevali v poživljajočih glasbenih ritmih ter v pozitivnem vzdušju z veseljem pri vedeževalki poizvedovali o svoji prihodnosti. Do poznih večernih ur pa se je pod taktirko didžeja razživelo tudi na plesišču. Naj omenimo še tri nagradne igre, s katerimi smo goste razveselili s pomočjo sponzorjev, in sicer je Slowatch eni od prisotnih podaril žensko uro Fossil, Telemach je med občinstvo razdelil dve pametni uri Xiaomi Mi Watch Black, Eurospin pa darilne bone za 20, 30 in 50 evrov.

Nagrajenka nagradne igre znamke Slowatch.
 
 
Le kdo ne bi bil srečen pametne ure znamke Xiomi? Telemach je podaril kar dve, eno Zali Smolnikar (na fotografiji), drugo pa Petri Novak.
 

Ena izmed treh Eurospinovih nagrajenk.

Takih noči si lahko le želimo tudi v prihodnosti, kajti magija, morda nevidna in neulovljiva, a obenem tako zelo intenzivno zaznavna, se ustvari prav med izbranimi ljudmi, ki so se v čudovitem razpoloženju združili v pravem trenutku.

V imenu založniške hiše Adria Media bi se radi zahvalili vsem sponzorjem dogodka, in sicer so to Eurospin, Turistička zajednica Međimurje, PVG z Vespo in Moto Guzzi, Penine Jeruzalem Ormož, PPD z znamkama Aperol Spritz in Campari, Vitamin Well, NotusSlowatch z znamko Fossil, L’Oréal Professionnel z znamko Kérastase, Mastermind Akademija, Telemach, Myrkl in Marvis. Za magično piko na i ambientu sta poskrbela Sanjski šopek in Arbadakarba.

Več fotografij si lahko ogledate v zgornji fotogaleriji.

 Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik / AML in Marko Delbello Ocepek

Preberite več na Elle.si