Ljubljano in Beograd bo povezal nori Foam Fest!

Foam Fest Ljubljana obljublja spektakularni glasbeno in scensko dovršen dogodek, ki je nastal leta 2009 v Beogradu in od takrat ga je obiskalo že več kot 80.000 ljudi. Foam Fest je največji pena party na svetu, ki združuje ljudi skozi glasbo in dobro vzdušje.

13. 9. 2013

Glede na to, da festival praznuje 5.obletnico bomo v soboto, 21. septembra 2013, priča dvema dogodkoma. Eden se bo odvijal v rojstnem kraju festivala v beograjski areni Kombank, drugi pa v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču.

Obiskovalci obeh dogodkov bodo med seboj povezani z video linkom in velikima ekranoma preko katerih bodo ljubljanski obiskovalci spremljali dogajanje v Beogradu in obratno. Foam fest napoveduje inovativno scensko, avdio in video podobo, kjer bodo med 12 urnim festivalskim spektaklom v peni, obiskovalce ogrevala največja imena elektronske glasbe: Roger Sanchez, Kurd Maverick in britanski glasbeni duo Freemasons.

Najbolj znana svetovna DJ imena kot so Alex Gaudino, Kurd Maverick, Antoan Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, Benny Benassi, David Morales, Axwell, Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Tsuyoshi Suzuki in drugi so svoje nastope na preteklih beograjskih Foam Festih opisali kot nepozabna doživetja.

Vstopnice za dogodek so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventim in na spletni strani www.eventim.si po ceni od 17 EUR naprej.