Ljubiteljica KAVE! Predstavljamo ti NOV TREND pitja kave, ki te bo popolnoma navdušil 😍

Trend je že dobro poznan po širnem svetu, sedaj pa prihaja tudi k nam. Se že veseliš?

Ljubiteljica KAVE! Predstavljamo ti NOV TREND pitja kave, ki te bo popolnoma navdušil 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2023

Pomladanski in poletni meseci so ustvarjeni za uvajanje novih trendov, letos bo to zagotovo hladno varjena kava (t. i. cold brew). Hladna, cold brew kava prinaša nov način v uživanju pitja kave.

Cold brew kava je mehkejšega, slajšega in manj kiselkastega okusa, nikakor pa ni to ledena kava.

Cold brew kava se pripravi tako, da se združi kavno usedlino in hladno vodo ter vse skupaj namaka vsaj 12 ur. Osnova za ledeno kavo pa je vroč espresso. Z najnovejšim De'Longhi kavnim avtomatom Eletta Explore na cold brew kavo ni treba čakati 12 ur, kavoljubcem bo osvežitev s kofeinom na voljo v pičlih petih minutah. 

Nad novim svetovnim trendom pitja cold brew kave se navdušuje tudi Lorella Flego.

"Tradicionalno se za pripravo hladno varjene kave potrebuje tudi do 15 ur, z Eletto Explore pa si hladno varjeno kavo pripravim v manj kot petih minutah. Navdušena sem," pravi Lorella. Lorella se kot slovenska De'Longhi ambasadorka pridružuje globalnemu ambasadorju preoblikovanja svežih kavnih zrn v najbolj prijetno izkušnjo kave doma, igralcu Bradu Pittu. 

S kavnim aparatom si bodo kavoljubci v udobju svojega doma lahko pripravili več kot 40 kreativnih kavnih napitkov z zgolj enim dotikom. 

Ker cold brew kava ni toplotno obdelana, je manj grenka in ima poudarjeno sladkobo. In ker je skuhana v hladni vodi, vsebuje več kofeina. Postreže se hladna, vendar pa to ne pomeni, da nima okusa. Ravno nasprotno, Elleta Explore poskrbi, da je okus cold brew kave osvežilen in uravnotežen. 

Mi bi ga z veseljem preizkusile, pa ti?

Preberi tudi: Se ti lasje takoooj ZMASTIJO? Samo TO potrebuješ, da bodo videti sveže umiti še VEČ DNI (in ni suhi šampon)

Priporočamo še: Uuuu! TAKO se je na novičko, da sta Selena Gomez in Zayn PAR, odzvala njegova bivša Gigi Hadid

Fotografije: Profimedia, Promocijsko gradivo