Ljubitelji vanilije so romantični intuitivci!

Ameriški nevrolog Alan Hirsch se je preučevanja osebnosti lotil na posebej zanimiv način. V svoji knjigi Kakšnega okusa je vaša osebnost? razkriva vrste osebnosti glede na najljubšo hrano.

18. 10. 2013

Hirsch je tako prepričan, da lahko osebnost človeka določimo na primer na podlagi njegovega najljubšega sladoleda. Osebe, ki imajo najraje čokoladnega, so med drugim tekmovalne, sposobne in ambiciozne, tisti, ki pa največkrat naročijo sladoled z okusom vanilje, pa dajejo prednost intuiciji, bolj izražajo čustva in cenijo varne romantične zveze.

Po drugi strani so ljudje, ki imajo radi na primer začinjeno hrano, perfekcionisti z občutkom za detajle in red.

Hirscheva knjiga sicer temelji na izsledkih raziskav in testiranj, v katerih je v več kot 24 letih sodelovalo več kot 18.000 ljudi.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri