Ljubitelji primorskih vin bodo januarja obiskali TA dogodek

Vabljeni na zimski festival vin, ki se letos v Novi Gorici odvija že šestič! 

Ljubitelji primorskih vin bodo januarja obiskali TA dogodek (foto: Unsplash.com/Kelsey Knight) Unsplash.com/Kelsey Knight
24. 1. 2020

Kdaj?

31. 1. 2020 ob 19.00

Kje?

Hotel Park v Novi Gorici, restavracija Tiffany

Kaj?

Pozimi se v Hotelu Park tradicionalno odvija poseben dogodek v znamenju vrhunske žlahtne kapljice, saj letos poteka že 6. leto zapored in vzbuja zanimanje pri vse večjem številu ljudi.

Na zimskem festivalu Park Wine Stars boste spoznali najboljše vinarje iz vinorodne dežele Primorske, vrhunska vina pa bomo pospremili s prvovrstnimi jedmi Hitovih kuharskih mojstrov.

Pri ustvarjanju kulinaričnih dobrot, ki dobro sedejo ob pokušini različnih vin, se dogodku pridružijo najboljši kuharji iz različnih Hitovih centrov.

Na dogodku bo prisoten tudi Simon Sitar, dobitnik nagrade za najboljšega slovenskega natakarja po oceni kulinaričnega vodnika Gault & Millau in odličen sommelier, ki vam bo z veseljem svetoval pri izboru vin.

Na dogodku, ki ga poleg izbora vin in kulinaričnih dobrot odlikuje tudi prijetno druženje, ne bo manjkalo dobre volje in pestrega zabavnega programa za še bolj nepozaben večer.

Vstopnice:

Cena vstopnice:
• v predprodaji: 25 €
• na dan dogodka: 35 €

Več o dogodku si preberite tukaj.

Unsplash.com/Kelsey Knight