Liposukcijska dieta – skrivnost vitkosti nekdanje hrvaške predsednice Kolinde

Kolinda Grabar-Kitarović je danes videti bolje kot kdaj koli prej. Skrivnost Kolindine vitke linije je liposukcija brez operacije.

Liposukcijska dieta – skrivnost vitkosti nekdanje hrvaške predsednice Kolinde (foto: International Health) International Health
16. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

Nekdanja hrvaška predsednica je v zadnjih letih s pomočjo liposukcijske diete izgubila opazno število kilogramov. Avtor njene diete pojasnjuje, kaj je liposukcijska dieta.

Ta nova farmakološka metoda daje hitre in varne rezultate, tako da lahko izgubiš 7 do 10 % svoje začetne telesne teže v samo 14 dneh. Te rezultate je dokazala klinična raziskava na Inštitutu za biotehnološke raziskave v Moskvi, Klinika za hujšanje pa je potrdila, da je ta metoda popolnoma varna za zdravje. To je potrdila desetletna praksa, metodo pa so uporabljale številne znane osebnosti iz naše regije, poleg nekdanje hrvaške predsednice Kolinde do zvezdnikov, kot so Neda Ukraden, Halid Bešlič, Željko Samardžić, Suzana Mančić, Dejan Matić in številni drugi.

Avtofagija brez lakote 

Priznani nutricionist Giovanni K. Mandra meni, da so klasične diete na dolgi rok neučinkovite, ker se število ljudi s prekomerno težo na svetu v zadnjih desetletjih vztrajno povečuje. "Potrebni so novi premisleki. Vnos in poraba kJ (kalorij) je formula, ki ne upošteva hormonskega stanja telesa in prehranskih potreb, brez katerih telo ne more delovati uravnoteženo in pravilno. Za hujšanje ni zdravila. Ko pride do toksične preobremenitve zaradi debelosti, naše telo koristi obrambni mehanizem s prilagajanjem metabolizma in prilagajanjem na takšno stanje, zato klasični pristop k zmanjševanju vnosa hrane ni dovolj učinkovit, da bi sprožil mehanizme samozdravljenja,« trdi Mandra in dodaja: »Liposukcijska dieta deluje na načelu - prisiliti telo, da se hrani s svojimi maščobnimi rezervami. Telo dobi vse, kar potrebuje, in s procesom avtofagije brez občutka lakote dosežemo odlične rezultate."

Kako je videti tretma za hujšanje?

Protokol dietoterapije traja 14 dni, v katerih se aminokisline in rastlinske vlaknine uporabljajo za uvajanje telesa v proces avtogafije brez stradanja, ki traja ves dan do večerje, ki je edini obrok. Za večerjo se uporabljajo živila mediteranske kuhinje, v teh dveh tednih pa se lahko izgubi 9 % maščobnih zalog. Protokol daje natančna navodila o tem, katera živila so dovoljena in katera prepovedana, da bi dosegli najboljše rezultate. Pomembno vlogo imajo rastlinske vlaknine, ki jih je odobrila Evropska agencija za varnost hrane kot pripomoček ne le za hujšanje, temveč tudi za uravnavanje krvnega sladkorja in krvnega tlaka. Prvi fazi sledi mediteranska prehrana z namenom stabilizacije in celoten proces lahko ponovimo vse do želenega cilja.

Kako začeti dieto? 

Za liposukcijsko dieto potrebuješ protokol z vsemi podrobnimi navodili, aminokisline, ustvarjene za ta namen, ki spodbujajo proces avtofagije, in rastlinske vlaknine, ki zmanjšujejo občutek lakote in prispevajo k izgubi teže. Vse to, v kompletu z vitamini in minerali, ki jih telo potrebuje med procesom, vsebuje edinstven izdelek, ki ga jemljemo trikrat na dan, da poenostavimo uporabo te metode. Če imaš težave z odvečno težo, je preko projekta International Health v Sloveniji Liposukcijska prehrana na voljo, kjer je možno dobiti strokovno pomoč in podporo pri uporabi protokola. Kontakt za več informacij je 070 922 722 ali na spletni strani www.lipodiet.si.