Liposukcijska dieta je hitro postala poletna HIT dieta za hitro hujšanje

Poletje je že tu, ti pa še vedno loviš želene cilje glede izgube teže? Brez skrbi - ni prepozno. Obstaja namreč hitra, a prehransko popolna rešitev za odganjanje odvečne teže. Imenuje se 'liposukcijska dieta', z njo pa lahko v samo 14 dneh odstrašnih 9 % maščobnih zalog. 

Liposukcijska dieta je hitro postala poletna HIT dieta za hitro hujšanje (foto: LipoDiet) LipoDiet
18. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

7-10 kg v samo dveh tednih!

Ta metoda je znana tudi po tem, da jo je preizkusila Kolinda Grabar Kitarović. Nekdanja hrvaška predsednica je danes zaradi režima, ki ji ga je predlagal sam avtor diete, nutricionist Giovanni K. Mandra, videti bolje kot kadarkoli prej.

LipoDiet

Liposukcijska dieta je inovativna shujševalna metoda, ki je lahko takojšnja rešitev za hitro hujšanje ali motivacija za tiste, ki želijo začeti bolj zdravo življenje. Protokol je bil klinično testiran in uporablja pripomočke za hujšanje, ki jih je odobrila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA).

Program hujšanja temelji na ideji zadovoljevanja minimalnih energijskih in prehranskih potreb organizma, tako da organizem dobi vse, kar potrebuje, ne pa dovolj energije, ki jo potem črpa iz lastnih maščobnih zalog. Preprosto povedano, telo se hrani z našimi odvečnimi kilogrami, saj nakopičena maščoba navsezadnje ne predstavlja nič drugega kot zalogo energije za kasneje.

Kako deluje program hitrega hujšanja?

"Liposukcijska dieta deluje na principu prisile telesa, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Presnovna pretvorba maščobe v energijo poteka s pomočjo protokola, ki vključuje mediteransko prehrano in pripomočke za hujšanje, ki vam omogočajo, da niste lačni, da nimate padca energije in sladkorja v krvi, prve rezultate pa vidite po 48 urah," pojasnjuje Giovanni Mandra, avtor diete.

LipoDiet

Osebno je pomagal izgubiti odvečno težo številnim zvezdnikom, med drugim Kolindi Grabar Kitarović, Nedi Ukraden, Željku Samardžiću, Halidu Bešliću in nekaterim hollywoodskim zvezdam. "Z enim protokolom, ki traja 14 dni, lahko izgubite 7-10 % začetne telesne teže. Dieta je enostavna za uporabo in varna za vaše zdravje," trdi avtor.

Kako začeti s protokolom hujšanja?

Avtor diete ima odprte svetovalnice in dostopne diete v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji, center za pomoč uporabnikom pa se nahaja v Ljubljani. Vse kar je potrebno je, da pokličete International Health na telefonsko številko 070 922 722 ali obiščete spletno stran www.LipoDIET.si. Ekipa International Health vas bo usmerila v vse podrobnosti programa in vas vodila skozi celoten proces hujšanja, naročite pa se lahko na brezplačen osebni posvet z avtorjem diete v Ljubljani.