Liposukcijska dieta Halida Bešlića – v 10 dneh shujšal 10 kg!

Halid Bešlić, pevec iz BiH, se že leta bori s prekomerno telesno težo, a je odkril novo dieto, s katero je v enem mesecu izgubil 15 kilogramov.

Liposukcijska dieta Halida Bešlića – v 10 dneh shujšal 10 kg! (foto: International Health) International Health
4. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Za kakšno dieto gre, je pojasnil sam: "Gre za liposukcijsko dieto za hitro hujšanje, ki je zelo priljubljena in učinkovita. V prvih 10 dneh sem izgubil 10 kg, nato sem bil še 7 dni na dieti in sem skupaj shujšal 15 kg. Ljudje me sprašujejo, ali je res, da se tako hitro shujša, in jim rečem – seveda je res!" potrjuje Bešlić in dodaja: "Počutim se odlično. V tem obdobju pride tudi do razstrupljanja telesa in zdi se mi, da bi bilo najlepše, če bi človek lahko živel brez hrane. Če bi le lahko. Medtem ko sem bil na dieti, sem se počutil tako lahkotno, res, malo sem boljše volje, tudi z veseljem se oblečem. Znebil sem se številnih težav. Na primer, najslabše mi je bilo, da nisem mogel hoditi dlje časa. Pol kilometra, kilometer in nisem mogel naprej, zdaj lahko."

Halid in Kolinda na isti dieti

Liposukcijsko dieto so preizkusile Monika Bellucci, Jennifer Aniston in nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Ko je Kolinda v Beli hiši pozirala poleg Melanije Trump, so vsi opazili, da je shujšala, o tem pa so pisali številni svetovni mediji. Neda Ukraden je tudi pohvalila rezultate te diete, saj je znana po tem, da je vedno dobro izgledala, v zadnjih letih pa ji je postajalo vse težje, zato je poiskala strokovno pomoč. "Ko nič ne pomaga, to zagotovo pomaga," trdi Neda, ki je zaradi te diete še vedno videti odlično.

Kaj je liposukcijska dieta?

Avtor te diete je nutricionist Giovanni Mandra, ki je s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken oblikoval program hujšanja. "To ni klasična dieta, ampak dietna terapija. Protokol hujšanja temelji na načelu prisilitve telesa, da se prehranjuje z lastnimi zalogami maščob. Na ta način telo porablja maščobne zaloge na kritičnih področjih in se oblikuje v zelo kratkem času. V 14 dneh se lahko izgubi 9,2 % maščobnega tkiva ali 7 do 10 % začetne telesne mase.  "Liposukcijska dieta je klinično preizkušena metoda hujšanja, ki je varna za zdravje in enostavna za uporabo," trdi avtor te metode, ki jo je v zadnjih 10 letih preizkusilo več kot 100.000 ljudi.

Če imate težave s prekomerno telesno težo, lahko poskusite to metodo. Skozi projekt International Health je ta program za hujšanje postal globalno dostopen vsem po zelo ugodni ceni, v Sloveniji pa ga je mogoče naročiti na dom po predhodnem posvetovanju s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali ob obisku International Health v Ljubljani. Več informacij lahko dobite na www.lipodiet.si.