Lenny Kravitz vabi na fotografsko razstavo na Dunaj

Življenje zvezdnika zaradi neštetih ugodnosti kujemo v zvezde, fotografije slavnega newyorškega glasbenika Lennyja Kravitza pa nam odstirajo tudi drugo plat zvezdništva.

Lenny Kravitz vabi na fotografsko razstavo na Dunaj (foto: Leica Galerie Wetzlar) Leica Galerie Wetzlar
22. 7. 2015

Lenny Kravitz je s svojimi glasbenimi uspehi postal "tarča" novinarjev, fotografov, lovcev na avtograme, groupijev in oboževalcev.

Sedaj je sam svoj fotoaparat usmeril v zid kamer, fotoaparatov in telefonov, ki ga spremljajo na vsakem koraku in ustvaril serijo umetniških črno-belih fotografij.

Kravitz

"Zanimivo je, da so prav ti ljudje, ki me zasledujejo, me fotografirajo, postali tema moje fotografske razstave. Ko sem objektiv usmeril vanje, sem indirektno pogledal tudi globlje vase in na surrealni svet, v katerem se v javnosti gibam. Kar je bilo prej vsiljivo, je zdaj čudoviti ples med lovcem in plenom," je povedal umetnik, ki mu je bila ljubezen do fotografije zaradi očeta fotografa položena že v zibelko.

Kravitz

Odprtje njegove razstave FLASH s 50 izbranimi deli v črno-beli tehniki bo 10. avgusta 2015 v galeriji OstLicht na Dunaju, na ogled pa bo do 22. avgusta 2015!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri