Leino dobrodelno jabolko in Sensini srečni dogodki na sejmu Narava zdravje!

Med 17. in 20. oktobrom bo na sejmu Narava zdravje ponovno potekala Leina dobrodelna tržnica, na kateri boš za en evro kupila jabolko, z nakupom pa pomagala Hiši zavetja Palčica.

16. 10. 2013

Palčica je krizni center za otroke in je namenjen otrokom pri katerih pristojni Center za socialno delo ugotovi, da je zanj in za zaščito njegovih interesov nujno, da se nemudoma umakne iz zanj ogrožujočega oz. neprimernega okolja in je nujna takojšnja a kratkotrajna namestitev. Bivanje v kriznem centru je namenjeno otrokom v predšolskem obdobju do 6 let, v Palčici pa lahko ostanejo največ tri tedne. Pristojni center za socialno delo v tem času že najde primerno rejniško družino, lahko pa se otrok vrne tudi domov, če se razmere doma med tem časom uredijo.

Denar za Palčico se bo zbiral ves čas sejma, v soboto, 19. oktobra, pa bodo jabolka prodajali tudi znani Slovenci, kot sta Erika in Damjan Smolak iz resničnostnega šova Ljubezen na seniku, kuharski parček Tejani iz lanske Gostilne, Miran Stanovnik in ansambel Pustotnik.

Na sejmu Narava zdravje bo prisotna tudi revija Sensa! Vabljena si, da poiščeš tudi kotiček ...

Sensini srečni dogodki!

Sensa kotiček bo gostil astrologa Tadeja Šinka, z vadbo joge se bodo predstavil studio Jogado in studio Mokini, tvojo telesno držo bo ocenila Martina Mihić, grafološko analizo pa pripravila Jožica Leskovar.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri