Le še štiri dni do resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek!

Do resničnostnega šova 'Kmetija: Nov začetek' na Planet TV nas ločijo le še štirje dnevi, oddaja bo namreč prvič na sporedu v nedeljo ob 20. uri.

Le še štiri dni do resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek! (foto: Planet TV) Planet TV
27. 8. 2014

V tem trenutku ti tako lahko že razkrijemo objekte, ki so tekmovalce pričakali na posestvu, kjer snemajo resničnostni šov Kmetija: Nov začetek.

Tekmovalce v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek na posestvu ne bo pričakalo udobje današnjega časa, temveč zidovi preteklega podeželskega bivanja. Iznajdljivost zato na posestvu ne bo odveč.

Hiša na kmetiji v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek je bila postavljena pred približno 150 leti, skozi čas v njo sodobnih bivanjskih elementov niso dodajali. Elektrike ni, tudi vodovodnega sistema ne, zato pa pred njo stoji v les obdan delujoči vodnjak, iz katerega bodo tekmovalci zajemali vodo za potrebe kuhanja in umivanja.

V notranjosti hiše ne manjka skrbnih detajlov, ti so še posebej vidni v talnih in stenskih vzorcih, pa tudi takoj za vhodnimi vrati, kjer je nove uporabnike pričakal stol z zaprašenimi otroškimi čeveljčki, ki naj bi govorili o tem, da je še ne dolgo nazaj v tej dvosobni hiši nekdo bival.

V večji prostor, ki je namenjen gospodarju – kdo bo to, je seveda odvisno od dogajanja v šovu –, je umeščena največja postelja, skrinja in ogledalo. Ta soba tako na kmetiji obljublja največ udobja, čeprav je to z današnjega vidika brez dvoma skromno. Postelja ni preširoka, tudi ne prav dolga, je pa zato uokvirjena z lesom. Takšna, kot si jih ogledujemo v kateri izmed rojstnih hiš (zdaj spremenjenih v muzej) naših pisateljev, aktivnih v prejšnjem stoletju ali pa bi jo lahko našli na kakšnem izmed večjih boljših trgov. Nič drugače ni niti z drugo notranjo opremo.

Planet TV bo ta petek na spletni strani Kmetije razkril 15 tekmovalcev, ki jih bomo nato tudi spremljali v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri