Le še nekaj dni nas loči od Bruca 2014

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) tudi letos organizira največje brucovanje v Sloveniji, s katerim se bodo neformalno in na simboličen način zaključile vse informativne dejavnosti organizacije na začetku novega študijskega leta.

22. 10. 2014

Bruc 2014, že štirinajstni po vrsti, bo potekal v sredo, 29. oktobra, od 21.00 naprej na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Klemen Kristan, vodja projekta Bruc 2014: »Bruc je že tradicionalno eden izmed tistih dogodkov manj formalne narave, ki za študente prvih letnikov pomenijo predvsem obeležitev začetka študija kot novega življenjskega obdobja. Dogodek namreč s svojimi dejavnostmi, kot so slavnostna zaprisega brucev, koncert in druženje, predstavlja predvsem simboličen vstop v študentsko življenje. V ŠOU v Ljubljani na tak način na začetku študijskega leta že štirinajstno leto zapored izrekamo dobrodošlico vsem brucem, pa tudi njihovim starejšim kolegom.«

Glasbeni program Bruca 2014 bo tudi letos potekal na večih prizoriščih Gospodarskega razstavišča.

Na glavnem odru bodo program otvorili zmagovalci glasbenega natečaja, ki je potekal 14. oktobra v Orto baru – dve mladi, še neuveljavljeni skupini Žnj band in Blackmonk band. Oder bodo zatresli še slovenski rockerji Coverlover in eden izmed najbolj vroči hrvaških izvajalcev na hip hop sceni – Fil Tilen. Glavna in težko pričakovana zvezda letošnjega Bruca je svetnovno znani izvajalev Robin Schulz, avtor mega uspešnih kot sta Waves in Prayer in c. Elektronski oder bo odet v barve Deejaytime, enega izmed kultnega brenda pri nas.

Obvezna slavnostna zaprisega za bruce na Brucu 2014 bo potekala okoli polnoči na glavnem odru.

Vstopnice za Bruca 2014 počasi pojenjajo, še vedno pa jih je moč kupiti do petka, 24. 9. po ceni 6 EUR v Študentski menzi Indeks na Kersnikovi ulici 6, Kavarni Borštnik na Borštnikovem trgu 2, Netcafeju na Kardeljevi ploščadi 5 in v Restavraciji UFO v Rožni dolini. Vstopnice so na volju tudi na vseh Eventimovih prodajnih mestih, in sicer po 8 EUR.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri