Last Christmas napolnil dvorane do zadnjega kotička

Božično obarvan Ladies night je na velika platna prinesel romantično komedijo, ki so jo navdihnili ritmi Georgea Michaela z naslovom Last Christmas.

Last Christmas napolnil dvorane do zadnjega kotička (foto: promocijski material) promocijski material
2. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pred 35 leti je napisal pesem, ki je postala nepogrešljiva znanilka božičnega vzdušja. »Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day you gave it away. This year, to save me from tears. I'll give it to someone special,« je mrmrala tudi marsikatera dama včeraj zvečer v kino dvorani. Film je bil odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so pričale številne razprodane dvorane v kinih Cineplexx. Vse dame so se razveselile tudi svežega izvoda revije Story, čistilnih blazinic Cotoneve ter vzorca tekoče podlage Max Factor. V Kranju je za dobro vzdušje poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je srečni izžrebanki razveselila z darilnim paketom  Rimmel in Christina Aguilera.

Zgodba o paru, ki se romantično zaplete – v glavnih vlogah zaigrata Emilia Clarke in Henry Golding – je v božično okrašenem Londonu, skupaj z okraski, lučkami, cingljanjem, prijatelji, družino in družbeno zavestnimi elementi nasmejala in pa tudi močno ganila marsikatero obiskovalko včerajšnjega Ladies nighta.