Ladies night v Cineplexxu: Zakaj ravno on?

Pridi z nami v kino in se zabavaj ob zgodbi o tradicionalnem očetu Nedu, ki se z družino odpravi na prvi obisk hčerkinega fanta. A kaj, ko je slednji čudaški milijonar, ki z ekscentričnimi navadami postane nočna mora zaskrbljenega očeta. Pridruži se nam na Ladies night v Cineplexx Slovenija!

Ladies night v Cineplexxu: Zakaj ravno on? (foto: Cineplexx) Cineplexx
13. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ned (Bryan Cranston), pretirano zaščitniški oče, med prazniki z družino obišče svojo hči Stephanie (Zoey Deutch) na Stanfordu, kjer spozna svojo najhujšo nočno moro: hčerinega dobronamernega, a družabno povsem neprilagojenega fanta Lairda (James Franco), milijarderja iz Silicijeve doline.

Ležerni Laird je uspešen in premožen, toda njegova brezbrižna sproščenost v Nedu vzbudi nelagodje in odloči se, da si njegova hčerka zasluži boljšo partijo.

Spletke, Spletke!

Ned poskuša na skrivaj končati njuno zvezo, toda James med tem že pritegne na svojo stran vse preostale člane družine. Ned se kljub temu ne misli predati in poskrbi za nekaj bolečih udarcev pod pas, toda tudi James ni povsem nedolžen in še preden se dobro zavesta, se med njima razplamti neusmiljen spopad njunih vrednot in prepričanj.

Enostranska tekmovalnost in očetova vse hujša panika se stopnjujeta, ko se Ned kot riba na suhem znajde v slepečem sijaju tehnološkega gnezda, nakar še izve, da namerava Laird Stephanie v enem od naslednjih petih dni zaprositi…

Nagrajujemo!

Oglej si neskončno zabaven film na pravem Ladies night v vseh Cineplexx kinematografih (Celje, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto in Murska Sobota). Vstopnice so že v prodaji, a srečnim izžrebankam nagradne igre na Facebook strani Govori.se in Cosmopolita Slovenija bomo kino vstopnice (2 za vsak Cineplexx v Sloveniji) za ogled premiere filma 22.12. ob 20:00 tudi podarili!

Vse kar moraš storiti je, da pravilni odgovor na nagradno vprašanje zapišeš v komentar pod Facebook objavo. Nagradno vprašanje pa se glasi: Kje živi neprilagojen fant Laird? P.S. Ob odgovru dopiši še, v katerem Cineplexxu bi si film ogledal/ogledala!

Obiskovalke ženskega večera bodo prejele izvod revije Lady ter lonček osvežilne Jogobelle 0%! Z nagradno igro začnemo danes, zato je nikar ne zamudi :) !

Zakaj ravno on?