Ladies night v Cineplexxu: Čudežni svet Belle Brown

Pridi z nami v kino in se potopi v Čudežni svet Belle Brown. Film, ki prihaja v naše kino dvorane pripoveduje zgodbo o lepi in domiselni mladenki, ki sanja o tem, da bo napisala in ilustrirala uspešno knjigo za otroke. Pridruži se nam na Ladies night v Cineplexx Slovenija!

Ladies night v Cineplexxu: Čudežni svet Belle Brown (foto: Cineplexx) Cineplexx
13. 10. 2016 | Promocijsko sporočilo

Kljub osamljenemu otroštvu, vseprisotni obsesivni kompulzivni motnji, neizpolnjeni želji, groznemu šefu knjižnice in neskončnemu strahu pred floro in favno, je Belle Brown precej na koncu, ni pa še povsem obupana. Ko jo stanodajalec prisili v ureditev zanemarjenega vrta, Bella najde mentorja v Alfieju Stephensonu, tečnem, brezsrčnem in premožnem starcu iz sosednje hiše, ki je tudi izjemen vrtnar.

Nenavadno prijateljstvo

Ta čudovita sodobna pravljica govori o nenavadnem prijateljstvu med osamljeno, vase zaprto mladenko, ki želi postati avtorica otroških knjig, in sitnim starim vdovcem vsled prečudovitega vrta sredi Londona. Domiselna mladenka, v sebi nosi iskrico, talent in glas, ki ji spet pomagajo na noge. Ima namreč prirojen čut za preživetje, saj so jo kot dojenčka našli sredi zime v Hyde Parku.

Zaradi nerazložljivega strahu pred naravo povsem zanemari svoj vrt, kar neznosno moti njenega soseda - čemernega vdovca Alfieja. Toda njun sosedski spor se počasi spreminja v svojevrstno naklonjenost, saj Bella odkrije, da je Alfie nadarjen vrtnar. Njegov cvetlični paradiž jo navdihne z novimi idejami za čudovite otroške zgodbe, on pa v mladenki prepozna pozabljeno strast do življenja.

Nagrajujemo!

Vstopi z nami v Čudežni svet Belle Brown in si čudovit ter zabaven film oglej na pravem Ladies night v vseh Cineplexx kinematografih (Celje, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto in Murska Sobota). Vstopnice so že v prodaji, a srečnim izžrebankam nagradne igre na Facebook strani Govori.se, bomo kino vstopnice (vsaki 2) za ogled premiere filma 20.10. ob 20:00 tudi podarili! Obiskovalke ženskega večera bodo prejele izvod revije Lady ter simpatično darilce blagovne znamke Bourjois. Srečne izžrebanke pa se bodo razveselile ročne ženske ure Lencia Zlatarne Celje ter darilnih kozmetičnih paketov. Z nagradno igro začnemo danes, zato je nikar ne zamudi :) !

Čudežni svet Belle Brown

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri