La Popsi! Vitamini na palčki!

Ne, to ni sadni sladoled, je več kot sadni sladoled. Je lučka odpornosti, lizika razvajanja, posladek za dobro vest, žur za brbončice!

10. 10. 2018 | Promocijsko sporočilo

Ko poješ mangovo 'lučko' La Popsi, je tako, kot bi pojedla tri četrt manga. Z vsemi njegovimi eksotičnimi vitamini vred! In ko poližeš malinovo La Popsi, je tako, kot bi pravkar zaužila 13 zamrznjenih malin. Z vsemi dobrodejnimi učinki vred! Ročno narejene La Popsi so definitivno sadni zamrznjeni desert z dodano vrednostjo.

 

Lučka za zdravje

La Popsi so v resnici zamrznjeno sveže sadje brez umetnih barvil in konzervansov – na palčki. Neža Mlakar in Karmen Meze, ki sta navdih zanje našli v zdravju svojih otrok, ki sta jim želeli ponuditi kar se da zdrave obroke in se izogniti predvsem sladkorju, zdaj z njimi skrbita tudi za tvoje zdravje. In to tako, da ti samo preprosto uživaš v slastni sladici.


Neža in Karmen o navdihu:

»Definitivno so bili najin navdih najini otroci in preobremenjenost trga s sladkorjem in drugimi umetnimi aditivi. Ker na trgu nisva našli sadnega sladoleda brez dodatkov, sva ga začeli ustvarjati sami v domačih zamrzovalnikih. Ugotovili sva, da na slovenskem trgu česa takega še ni in da bi lahko to ponudili vsem Slovencem.«

 

Poletna osvežitev in zimska podpora zdravju

Seveda so popolna poletna osvežitev, a dobra ideja so predvsem tudi za zimski čas, ko na voljo ni vedno in povsod toliko svežega sadja. S skrbjo zamrznjeno sadje na palčki si privošči na primer med šolskim odmorom ali za službeno malico in poskrbi za obvezno dozo vitaminov. Kdo pravi, da si osvežitve ne bi privoščil sredi zime v vroči pisarni? In se podkrepil in okrepil za mrzle dni …

Neža in Karmen o pomislekih:

»Vsi so imeli pomisleke, vendar so nama vseeno stali ob strani. Najbolj jih je skrbelo to, da je sezonski produkt in da je nekaj popolnoma novega. Včasih sva si dovolili, da sva tudi sami začeli dvomiti, vendar sva se naučili, da je v poslu vedno treba poskusiti vsaj še enkrat. Izkaže se, da kdor vztraja in resnično verjame v svoje sanje, lahko doseže zastavljene cilje.«

 

Lučke bombastičnih okusov

La Popsi niso samo lepe (priznaj, res so videti privlačne)! Kot zdaj že veš, so tudi zdrave. Od zdravih izdelkov pa marsikdo pričakuje pomanjkanje okusa. A za sadni zamrznjeni desert La Popsi lahko kar lepo trdimo: imajo okus z veliko začetnico. Poln, bogat, pristen, neoporečen. Kot so neoporečne v izboru sestavin. Ja, čeprav La Popsi ne vsebujejo niti glutena niti laktoze, ne boš prikrajšana za okus – to je prvinski okus sadja. Razvajaš se lahko s 6 različicami! Od popolnoma sadnih mešanic, manga, pomaranče-limone, ananasa-kivija in bezga-maline do sadno-mlečnega okusa jogurt-borovnica in alkoholnega luksuza z okusom mojita.

 

 

Top namig: Pripravi zabavo z lučkami La Popsi!

S sadnim zamrznjenim desertom La Popsi se bo zabava približala vrhuncu. Naj bodo to palčke na i tvoje zabave! Naravnost idealne so namreč za popestritev zabave – tako za brbončice kot za vse prisotne, ki se bodo radovedno lotili raziskovanja okusov. Šest okusov – gotovo bo vsak našel svojega – bo dvignilo razpoloženje, poseben okus za odrasle, mojito, pa je izbira, ki bo dogajanje dvignila na višji nivo!

Kako pa ti dišijo te drzne La Popsi kombinacije?

Koktajl mojito, v katerega za palčko na i dodaš La Popsi Mojito.
 

V prošek daš mangovo ali malinovo La Popsi in nadgradiš njegov okus.

V džin spustiš La Popsi pomaranča-limona in svoje goste presenetiš z novim trendom.

 

Zabava bo z lučkami La Popsi in takimi kombinacijami pridobila luksuzno noto! Zdaj pa samo še – uživaj v lizanju!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

Za več lapopsaj na:

www.lapopsi.com

Facebook: @lapopsi

Instagram: @la.popsi

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri