KULeBIKE odpira novo kulinarično - kolesarsko sezono

Po uspešnem zagonu projekta KULeBIKE minulo jesen, se z letošnjim majem odpira nova kulinarično - kolesarska sezona, v okviru katere bodo lahko turisti in obiskovalci z električnimi kolesi spoznavali bogato kulinarično in kulturno ponudbo štajerskega podeželja.

foto: KULeBIKE (foto: KULeBIKE) KULeBIKE
7. 5. 2014

Projekt je nastal na lastno iniciativo zasebnih vinarjev in turističnega društva iz petih štajerskih občin, ki obiskovalcem ob svoji ponudbi dodatno omogočajo izposojo električnih koles in lahkotne športne užitke na več kot 100 kilometrih posebej izbranih kolesarskih poti.

Vabljena si, da se pridružiš ob uradni otvoritvi KULeBIKE sezone 2014, ki bo potekala v soboto, 10. maja 2014, med 10. in 18. uro, pred Gostilno in vinoteko Žmavc, v Jakobskem Dolu.

Ob vodenih promocijskih vožnjah z električnimi kolesi po bližnjih gričih,  bodo lahko obiskovalci tekom celodnevnega dogajanja degustirali tudi domače dobrote in izbrana vina s strani vseh ponudnikov oz. partnerjev projekta.

Več o projektu KULeBIKE.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri