Kreativni umi, pozor! Exit in Viber vabita na natečaj

Festival Exit je tokrat združil moči z aplikacijo Viber, ki ima kar 711 milijonov uporabnikov in skupaj organizirata mednarodni natečaj za oblikovanje 'stickerjev' - Moja Exit Avantura.

Kreativni umi, pozor! Exit in Viber vabita na natečaj (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
29. 3. 2016

Cilj natečaja je vzpodbuditi kreativne ume, da festivalski navdih, zabavo in pozitivne impulze združijo v formo 'stickerjev', ki jih bodo potem uporabniki aplikacije lahko uporabljali 365 dni v letu.

Natečaj bo nadzorovala organizacija Talenthouse, srečni nagrajenec pa bo za najboljši izdelek prejel kar 3000 dolarjev (2677,50 €).

Strokovna komisija bo izbrala še štiri ustvarjalce, ki bodo deležni finančne nagrade v vrednosti 500 dolarjev (446,25 €).

Prav tako bodo nagrajenci prejeli vstopnice za Exit Avanturo, med tem ko se bo glavni zmagovalec priključil kreativni ekipi festivala ter se nemoteno gibal po zaodrjih.

Vse informacije najdeš na uradni spletni strani natečaja Moja Exit Avantura!

"Exit je v primerjavi z ostalimi velikimi festivali edinstven z zgodovinskega vidika, pohvali se lahko z raznoliko glasbeno ponudbo in seveda družbenim aktivizmom. Vabim vas, da pretočite magijo celotne Exit Avanture - tako festivala Exit kot tudi Sea Dance - v zanimive, pisane Viber 'stickerje', ki bodo živeli 365 dni na leto, zahvaljujoč kreativnemu delu," je povedal Dušan Kovačević, ustanovitelj festivala Exit.

Erez Šošer, kreativni direktor podjetja Viber, ima za ustvarjalce tudi nasvet: "Iščemo kreativne 'stikerje', ki bodo upodobili energijo in vibracije festivala Exit, hkrati pa bodo imeli pomen tudi za tiste izven festivalskih okvirjev. Bolj kot je 'sticker' uporaben, bolj bo popularen, zato razmišljajte o frazah, ki jih uporabljate v vsakdanjem življenju s svojimi prijatelji. Izbrani 'sticker' naj bo nekaj med praktičnostjo in edinstveno vrednostjo festivala Exit."

Bodite prvi obveščeni o dogajanju!

Preden se odpravite na Exit Avanturo, lahko vsak dan spremljate najnovejše informacije tudi na 'Exit Adventure Public Chatu' na Viberju!

V pogovoru bodo gostovali tudi glasbeniki, ki nastopajo na festivalu in odgovarjali na zastavljena vprašanja. Povezavo do klepetalnice najdeš tukaj: http://viber.com/exit

Nastope so že potrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Hurts, Skrillex, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, The Vaccines, Tinariwen, Tuber, The Black Heart Rebellion, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C, kluba Tresor in Concrete ter števiiiiilni drugi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri