Ko spoznaš tole, te nikoli več ne bo zeblo do kosti!

Pametna tehnologija je vpletena v vsak vidik našega življenja, vedno pogosteje pa se pojavlja tudi v naših domovih, kjer nam pametne inštalacije lajšajo življenje.

Ko spoznaš tole, te nikoli več ne bo zeblo do kosti! (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
19. 12. 2018

V hladnih mesecih, ko nam toplina v udobju doma pomeni največ, je ključno, da nas greje pametni sistem ogrevanja.

Takšen grelni sistem, ki deluje s pomočjo wi-fi povezave!

Vedno več uporabnikov se odloča za talno gretje, saj gre pri njem za najbolj optimalen prenos temperature, hkrati je bolj ekonomično in tudi estetsko, saj so grelna telesa skrita očem. A običajni termostati so vgrajeni v steno in jih ni mogoče prestaviti, kar nam povzroča problem neenakomernega ogrevanja različnih prostorov.

Ta problem sedaj rešuje Geberit Volex, najnovejši Geberitov celovit sistem za talno ogrevanje, ki omogoča inovativno možnost brezžičnega termostata in s tem popolno svobodo.

Kako deluje? Termostat v kateremkoli bivalnem prostoru se z glavno regulacijsko enoto poveže preko wi-fi omrežja, zato ga lahko namestimo kamorkoli v prostoru in ga poljubno prestavljamo. Brez žic in razbijanja sten. Za najvišjo kakovost bivanja in udobja.

Prava temperatura za vsak prostor ...

Najnovejši sistem talnega ogrevanja Geberit Volex ima inovativni digitalni termostat, ki omogoča enostavno in udobno upravljanje želene temperature v različnih ogrevalnih conah, prav tako pa meri poleg temperature še vlago zraka v prostoru, osvetlitev prostora in zračni tlak ter s pomočjo njega napoveduje vreme.

Brezžična izvedba pa pomeni resnično svobodo, saj omogoča lažjo vgradnjo in še bolj udobno upravljanje.

Fotografije: promocijsko gradivo in Unsplash.com/@jacobpostuma