Ko postaneš študent, je tudi izbira banke pomembna odločitev

Neva je z novim študijskim letom postala novopečena študentka. Zadovoljna je ob misli, da se podaja na pot samostojnega in že skoraj odraslega življenja, po drugi strani pa se zaveda, da zapušča varno gnezdo domačega okolja. Brezskrbna gimnazijska leta so dokončno minila, prihajajo nove in vznemirljive izkušnje, pričakovanja pa so povezana tudi s skrbjo glede študija, obveznosti, stroškov, ki jih prinaša samostojno življenje v mestu ... Imeti svoj račun pri banki je le ena izmed ''odraslih'' stvari, ki jih mora odkljukati na svoji listi opravkov, preden se resnično posveti študentskemu življenju.

Ko postaneš študent, je tudi izbira banke pomembna odločitev (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Prava banka, ena skrb manj

Neva ne želi izgubljati preveč časa z iskanjem banke, kjer bo odprla svoj študentski račun. Si pa želi zanesljive banke, ki ji ponuja tiste bančne storitve, ki jih mlad človek danes potrebuje. Bančni račun, ki je cenovno ugoden za študentski žep ter predvsem dosegljivost banke kjerkoli in kadarkoli jo bo potrebovala. Želi si in upa, da bo njeno študentsko življenje obogateno tudi s kakšnim potovanjem po Evropi, zato razmišlja, da bi izbrala mednarodno banko, ki ji bo omogočala cenejše storitve tudi izven Slovenije.

Brezplačni paket Start za mlade z ali brez študentskega statusa

Prijatelji in znanci so ji priporočili UniCredit Bank, eno največjih bank na slovenskem trgu, ki je del skupine UniCredit - vodilne evropske banke, ki je prisotna v kar 17 državah. Za študente imajo v banki na voljo poseben paket za mlade, to je bančni paket Start, namenjen mladim od 18. do dopolnjenega 27. leta ne glede na študentski status. Poleg klasičnih bančnih storitev vsebuje tudi Mobilno banko GO!, s katero lahko Neva kjerkoli in kadarkoli enostavno in varno preko aplikacije na telefonu pregleduje stanje na računu ter porabo po karticah, opravlja transakcije in še veliko več. Paket je brezplačen, poleg osebnega transakcijskega računa je na voljo tudi varčevalni račun. Če bo Neva redno prejemala na svoj račun kakršnekoli mesečne dohodke, bo lahko pridobila tudi mesečni limit v višini 200 EUR in plačilno-kreditno kartico VISA, ki omogoča finančno fleksibilnost.

Apple in UniCredit Bank. Sliši se odlično.

Če bo Neva pohitela in odprla bančni paket Start ter aktivirala Mobilno banko GO!, bo prejela kupon za nakup slušalk Beats by Dr. Dre Solo 2 po ekskluzivni ceni 99 EUR ali Apple iPod shuffle za 9,99 EUR. S kuponom, ki ga bo prejela v UniCredit Bank, bo lahko obiskala eno od prodajnih mest Apple Premium Reseller, kjer jo bo pričakal izbrani Apple izdelek po izjemno ugodni ceni. Izbira je popolnoma njena. In tudi tvoja, zato pohiti!

Več o paketu start in ostalih ugodnostih lahko preveriš na www.unicreditbank.si/start in www.unicreditbank.si/apple/mladi

Paket Start je na voljo mladim od 18 do dopolnjenih 27 let ne glede na študentski status. Ponudba velja do razprodaje zalog. Količina je omejena. Več opogojih za pridobitev kupona za nakup Apple iPod shuffle ali Beats by Dr. Dre Solo2 po ekskluzivni ceni najdete na spletni strani www.unicreditbank.si/apple.