KMŠ na Festivalu Lent 2013

Klub mariborskih študentov že osmo leto zapored pripravlja izvrsten program, ki se bo odvijal na KMŠ odru v okviru Festivala Lent.

12. 6. 2013

Zraven kulturno-zabavnega programa tudi letos obiskovalce čaka novost na športnem področju, in sicer skok na blazino, postavljeno na reki Dravi, od koder bodo lahko poleteli do deset metrov v višino.

Po uspešni dolgoletni tradiciji bo tudi letos KMŠ oder pripravil koncerte, literarne večere, tematske zabave, potopisna predavanja, okrogle mize, degustacije in stand up večer.

Prvi teden festivalskega dogajanja se boste pred večernim dogajanjem lahko družili ob Dravi, kjer bo postavljena konstrukcija, s katere boste lahko izvedli skok, ki bo poskrbel za novo, ekstremno športno izkušnjo. Ob skoku na blazino vas bo z vročimi poletnimi ritmi spodbujal DJ, hkrati pa boste lahko sodelovali v številnih nagradnih igrah. Dogodek, imenovan Blup, bo KMŠ pripravil v sodelovanju z ekipo Blazing, ki si prizadeva za aktivno preživljanja prostega časa na inovativen, svež način. Za njimi je že ogromno takšnih, uspešno izpeljanih dogodkov.

V večernih urah bodo za nepozabne trenutke na KMŠ odru poskrbeli različni glasbeni izvajalci in DJ-ji. Za romantično, nostalgično vzdušje bo poskrbel kantavtor Vlado Kreslin, katerega pesmi nikoli ne zastarajo. S Tisto črno kitaro se boste lahko podali Z Goričkega v Piran, se Nekega jutra, ko se zdani prebudili v Dan neskončnih sanj ter si čez Tisoč let peli Še je čas. Pesmi in utrip nastopov ene najbolj talentiranih glasbenic 21. stoletja, Amy Winehouse, boste lahko podoživljali s skupino Tribute 2 Amy Winehouse, uživali v žanrsko pestrem večeru s Freaks of Friday in se prepustili ska punk ritmom s skupino Boompit.

O prepletanju poezije in proze boste lahko debatirali s Ferijem Lainščkom, skozi različne degustacije pa spoznali kulinariko, likerje in vino lokalnih proizvajalcev. Zabavali se boste lahko ob ritmih osemdesetih in devetdesetih, hip hopa in r'n'b-ja ter ob poletnih uspešnicah.

To in še mnogo več na KMŠ odru 2013, kjer boste s sproščenim, pestrim programom zlahka skočili v poletno vzdušje!

Klub mariborskih študentov si želi s sodelovanjem na Festivalu Lent spodbuditi kulturno in športno udejstvovanje mladih ter poživiti mestni utrip.

Ker želijo kulturo in šport približati vsem, bo vstop na vse dogodke brezplačen!

Za več informacij in redno obveščanje o dogodkih: www.klub-kms.si ali dogajanje spremljajte na njihovi facebook strani KMŠ – Klub Mariborskih Študentov.