Kje najti najboljšega?

Tudi vi potrebujete izkušenega in strokovnega frizerja, kozmetičarja ali drugega izvajalca lepotnih storitev, pa ne veste, kje iskati? Prebrskajte nabor izvajalcev lepotnih storitev na VseStoritve.com, kjer so jih ocenili in priporočali njihovi uporabniki. K sodelovanju vabimo tudi vas. Oddajte dobro oceno in pomagajte svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti. Vas pa čakajo lepe in uporabne nagrade!

Kje najti najboljšega? (foto: promocisjko gradivo, shutterstock) promocisjko gradivo, shutterstock
25. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ko gre za lepotne storitve, si ljudje želimo le najboljše. Naš frizer, maser ali kozmetičarka morajo biti prijazni, pripravljeni poslušati naše želje ter nam ponuditi strokovno svetovanje in storitev. Ko iščemo novega izvajalca lepotnih storitev, pa velikokrat ne vemo, kje ga najti. Prav v takih trenutkih je portal VseStoritve.com najboljši naslov, saj tukaj izvajalce lepotnih storitev ocenjujejo in priporočajo njihovi uporabniki.

Priljubljen ponudnik

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni.

Nagrajujemo!

Vsi, ki boste sodelovali in oddali mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev boste sodelovali v nagradni igri, nagrade pa bodo žrebane mesečno. Bralci torej na portalu VseStoritve.com ocenjujete svojega frizerja, maserja, pedikerja in druge izvajalce lepotnih storitev in s tem sodelujete v nagradni igri. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri