Kino Šiška stopa v že 9. sezono - podarjamo 2 vstopnici za koncert po izbiri!

Ljubljansko prizorišče Kino Šiška septembra praznuje svojo osmo obletnico. Po krajšem poletnem zatišju v njihovih dvoranah in uživanju obiskovalcev v nizu koncertov Poletje v Šiški na letnem vrtu kavarne, bodo v Šiški svojo osmo obletnico praznovali s stilom.

Kino Šiška stopa v že 9. sezono - podarjamo 2 vstopnici za koncert po izbiri! (foto: promocijsko gradivo/Kino Šiška) promocijsko gradivo/Kino Šiška
20. 8. 2017

Novo sezono bo odprl trenutno eden najmarkantnejših vokalistov Benjamin Clementine. Britanski pevec, multiinštrumentalist in pesnik je bil v mladosti brezdomec na ulicah Pariza, že s prvim albumom pa je opozoril nase tako poslušalce kot tudi kritike.

V Kinu Šiška bo 5. 9. Clementine, dobitnik nagrade mercury in francoskega grammya, nastopil na eksluzivnem koncertu v širši regiji.

Dan za njim se bo na oder velike dvorane Katedrala povzpela kraljica njujorškega podtalnega hip hopa Princess Nokia.

Nad glasbo nekdanje modelke Calvina Kleina so navdušeni največji glasbeni mediji, obiskovalci koncertov pa navdušeno poplesujejo na uspešnice Tomboy, Brujas, Kitana.

S tem pa se serija hip hip in urbanih godb v Šiški še ne zaključuje – na praznovanju osme obletnice 22. 9. bodo nastopili kamniški Matter, ki bodo premierno predstavili svoj drugi album Mrk.

25. 9. pa bo v Kinu Šiška nastopil tudi legendarni Ghostface Killah, nekdanji član in soustanovitelj Wu-Tang Clana.

Poleg vseh dobrih koncertov pa bo v Kinu Šiška ter na drugih prizoriščih med 16. in 24. septembrom potekal tudi CoFestival – mednarodni festival sodobnega plesa.

Poleg predstav mednarodnih in slovenskih umetnic ter umetnikov bodo organizatorji pripravili tudi delavnice, predstavitve, pogovore in filmski večer, v Ljubljano pa bodo v teh dneh gostovali Doris Uhlich, Christos Papadopoulus, Martin Nachbar, Barbara Matijevic, Jefta van Dinther, Mateja Bucar, Rodrigo Sobarzo de Larraechea, Samuel Lefeuvre, Andrea Bozic, Willi Dorner, Andrea Rauch, Jana Jevtovic, Celine Larrere, Jack Walsh in Magdalena Chowaniec.

Še pred CoFestivalom pa v Kinu Šiška v sodelovanju s festivalom Spider 12. septembra pripravljajo tudi premierno uprizoritev predstave Chorus avtorjev Žigana KranjčanaGašperja Kunška in Jana Krmelja.

Sodeluj v nagradni igri in osvoji 2 vstopnici!

Pod to objavo na našem Facebooku v komentar odgovori na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Poleg vseh navedenih skupin bodo v Kinu Šiška nastopili tudi kanadski mojstri filmskih zvočnih krajin Timber Timbre, ki so glasbeno opremili eno najpriljubljenejših televizijskih nadaljevank vseh časov.

Katera nadaljevanka je dobila glasbeni podpis Timber Timre?

Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje, bomo v sredo, 23. avgusta, izžrebali srečneža, ki bo prejel dve vstopnici po izbiri za enega izmed naslednjih koncertov: Benjamin Clementine, Princess Nokia, Matter, Ghostface Killah, Timber Timbre oziroma predstav CoFestivala.

Srečno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri