Grozljiva noč za Kim Kardashian, v hotelu sta ji dva moška grozila s pištolo!

Tuji mediji poročajo o grozljivem dogodku, ki se je ponoči v hotelski sobi v Parizu zgodil svetovno znani zvezdnici Kim Kardashian West, ki je še danes čisto v šoku. Kanye West je nemudoma prekinil svoj koncert, kar so ujele tudi kamere.

Grozljiva noč za Kim Kardashian, v hotelu sta ji dva moška grozila s pištolo! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2016

Kot poroča The Huffington Post sta incident zakrivila dva moška, ki sta zamaskirana (nekateri mediji poročajo, da sta bila preoblečena v policista) uspela priti mimo varnostnikov v hotelsko sobo Kim Kardashian, kjer sta zvezdnico zadrževala in ji grozila s pištolo.

Kim, ki se je v Parizu s sestro in mamo mudila zaradi slovitega Tedna mode, je zaradi dogodka (nekateri mediji poročajo tudi, da naj bi jo napadalca tudi oropala) močno pretresena, a fizično nepoškodovana. Tudi otrok na srečo ni bilo zraven.

Ko je za novico izvedel Kanje West, je bil ravno sredi koncerta, a ga je nemudoma prekinil in prisotnim rekel, da gre za "family emergency”, kar dokazujejo tudi številki videoposnetki, ki so se že pojavili na internetu:

Oglej si enega od njih:

Drugih informacij v času pisanja tega prispevka še ni, napad pa seveda preiskuje policija.

Novica prihaja le nekaj dni po tem, ko smo poročali, da je bila Kim Kardashian žrtev nasilja na pariškem tednu mode.

Zvezda resničnostnega šova je hodila proti svojemu avtomobilu mimo fotografov, ko je iz množice ljudi planil moški. Kaj se je nato zgodilo, si oglej TUKAJ!