Kdo je pa vaš najljubši?

Ljudje smo tako narejeni, da ko smo zadovoljni s storitvami enega frizerja, se zmeraj vračamo k njemu. Še več, pri istem frizerju se zato ponavadi striže cela družina. V sodelovanju s portalom VseStoritve.com sodelujemo pri projektu ocenjevanja izvajalcev lepotnih storitev. Sodelujte in pomagajte svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti ter si priborite lepe nagrade.

16. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Večina izvajalcev lepotnih storitev se v nečem razlikuje od drugih. Če s svojo storitvijo osrečijo čim več kupcev, potem imajo tudi zelo verjetno imajo konkurenčno prednost, ki je zlata vredna.

Priljubljen izvajalec

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni.

Nagrade, nagrade

Vsi, ki boste sodelovali in oddali mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev boste  sodelovali v nagradni igri, nagrade pa bodo žrebane mesečno. Bralci torej na portalu VseStoritve.com ocenjujete svojega frizerja, maserja, pedikerja in druge izvajalce lepotnih storitev in s tem sodelujete v nagradni igri. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri