Kamnik. Decembra. Čas veselja.

Med 7. in 31. decembrom Zavod za turizem in šport v občini Kamnik v starem mestnem jedru prvikrat pripravlja raznovrstne brezplačne dogodke in prireditve pod skupnim imenom: Kamnik. Decembra. Cas veselja.

22. 11. 2012

V dobrih treh tednih bodo s pestrim programom koncertov, sprevodov, uličnih predstav, delavnic, sejmov in stojnic s praznično ponudbo poskrbeli za vsak okus in prijetno druženje. Dogodki bodo zgoščeni predvsem ob vikendih, vsak teden pa bo obarvan z drugačno tematiko. Obetajo se koncerti različnih glasbenih zvrsti, od rocka do narodnozabavnih, jazza do slovenske popevke, s priljubljenimi imeni slovenske glasbene scene.

Mesto bodo razsvetlile pisane lučke, otroke bosta s sprevodom obiskala Miklavž in Dedek Mraz, svoj čar pa bo dodalo brezplačno drsališče z animacijami, solo drsanja, vodenim program in drsalnimi nastopi.

V soboto, 8. 12., ob otvoritvi decembrskega dogajanja, v Kamnik prvič prihaja tudi priljubljeni festival ARTish s prodajno razstavo avtorskih del 30 ustvarjalcev. Predstavili bodo čudovit unikaten nakit, oblačila in obuvala, pohištvo, ilustracije, lutke, dodatke za dom, keramiko, lesene izdelke in številne druge ročno izdelane unikate - številne imenitne ideje za obdarovanje.

artish

Več in bolj natančno si o decembrskem dogajanju v Kamniku preberi na www.casveselja.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri